Gehoorbescherming op maat

Elk oor is anders. Daarom is er gehoorbescherming op maat. In vergelijking met gewone oordoppen worden de oordopjes op maat precies aangemeten op de vorm van uw oren. Alle oordoppen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Deze oordoppen sluiten dus helemaal aan op de vorm van uw oren.

Maak direct een afspraak

Oordoppen op maat

Advies van Struijk Audiciens

Wanneer u voor het eerst bij Struijk Audiciens komt voor gehoorbeschermers adviseren wij u altijd om te beginnen met standaard oordoppen. Wanneer deze oordoppen goed werken bespaart u dit aanschafkosten voor oordoppen op maat. Wanneer standaard oordoppen niet werken adviseren wij u om gehoorbescherming op maat te kiezen.

Oordoppen op maat laten maken?

Het aanmeten van oordoppen op maat doen we tijdens een afspraak bij één van onze vestigingen. Bel ons of onderstaand formulier in:

Oordoppen op maat

Lange Levensduur

Op maat voor uw oor

Comfortabel in gebruik

Vanaf € 100,-


Ervaringen van anderen

Kom nu 4 jaar bij Struijk voor mijn gehoorapparaaten. Wel 3 keer per jaar schoonmaken ivm met mijn werk zand en stof Nu naar 4 jaar groot onderhoud en dat allemaal service en garantie. Waar vindt je dat nog ik weet het bij struijk audicien van mij een dikke 10. En ook de vriendelijk heid super ?? Daar Geld nog: Vriendelijkheid kost geen geld.
Dhr Bos

Ik vond de man die mij heeft geholpen erg vriendelijk. Alles werd netjes uitgelegd wat iets nou betekent. Ik heb de ervaring positief ervaren
Levina van Kleij


Wat kosten oordoppen op maat?

Op maat gemaakte oordoppen gaan langer mee dan standaard oordoppen en zijn van betere kwaliteit. De prijs is echter wel een stuk duurder dan standaard oordoppen. Bij Struijk Audiciens hebben we Struijk Oordoppen op Maat. Deze unieke gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar voor de volgende prijzen:

 • Op maat gemaakte beschermers zijn te koop vanaf basis € 100,- tot professioneel € 165,-
 • Professionele muziek in ear doppen zijn verkrijgbaar vanaf € 440,- tot € 1.160,-

*Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe werkt oordoppen op maat laten maken?


 • Langs bij Struijk Audiciens

  Voor het opmeten van uw oren voor oordoppen op maat komt u langs bij Struijk Audiciens.

 • Kijken in het oor

  De audicien kijkt eerst met een otoscoop in het oor. Wanneer alles goed schoon is in het oor wordt er een watje geplaatst. Met dit watje wordt het trommelvlies beschermt tijdens het maken van de afdruk.

 • Materiaal in het oor

  Vervolgens wordt er via een spuitje siliconen materiaal in het oor geplaatst. Na een aantal minuten drogen halen we de afdruk uit het oor.

 • Drogen en maken

  Door het drogen is de afdruk hard geworden. Met dit maatproduct kunnen we de oordoppen op maat exact op maat laten maken. Na circa 2 weken zijn de oordoppen klaar.

Welke oordoppen op maat zijn er?

Oordoppen op maat kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Enkele voorbeelden zijn: vliegen, zwemmen, ontspannen, slapen, werken, motorrijden, muziek en veel meer!

Klik op onderstaande items voor meer informatie per onderwerp over oordoppen op maat.

Oordoppen speciaal voor kinderen

Het gehoor van een kind is heel gevoelig. Als er gehoorschade is dan is daar niets meer aan te doen.

Het is daarom heel belangrijk om het gehoor van uw kind te beschermen met  goede en betrouwbare oordoppen.

Dat snappen wij heel goed bij Struijk Audiciens. Daarom bieden wij kwalitatieve oordoppen aan die in verschillende situaties uitkomst bieden

Bekijk meer!

Gehoorbescherming voor medewerkers

Oordoppen voor medewerkers zijn belangrijke onderdelen voor het functioneren van uw bedrijf.

Zo hebben we bijvoorbeeld oordoppen voor zwaar industrieel werk, maar ook voor minder lawaaierige omgevingen.

Wij komen ook bij u op het werk gehoorbeschermers aanmeten. van op maat gemaakte gehoorbeschermers voor zakelijk gebruik!

Vraag direct aan!

Standaard oordoppen

Gehoorbeschermers standaard

Gehoorbeschermers hebben een algemene maat en zijn beschikbaar voor alle omstandigheden.

Van gebruik in een luide werkomgeving tot een oplossing bij muziekfestivals. In de winkel en op onze website helpen wij u graag.

Voor standaard oordoppen adviseren wij altijd Noizzez. In een verpakking zitten altijd 4 maten waardoor u altijd de juiste maat heeft.

Bekijk de oordoppen

Wat zeggen klanten over Struijk Audiciens?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:
Zojuist voor het eerst apparaten laten aanmeten, dus wel erg snel voor reactie, maar tot hier toe heel tevreden . Komt allemaal adequaat en klantvriendelijk over. Over het resultaat nog weinig te zeggen!
B van Gorp

erg tevreden hoe ik ben geholpen. Kon wachten tot het gehoortoestel weer gemaakt was. Vriendelijk ontvangen en geholpen!
InesBrouwers ( DHR E.J. van Leeuwen)

Bekijk alle ervaringen over Struijk Audiciens

Stel hier uw vraag over gehoorbescherming

Stel direct uw vraag via het formulier of bel ons!

Rudi Struijk

Direct contact?

U kunt bellen naar een Struijk Audiciens-vestiging bij u in de buurt. Onze kundige medewerkers staan voor u klaar om u vriendelijk te woord te staan.

Vestiging Den Bosch:
(073) 612 64 48

Vestiging Geldermalsen:
(0345) 57 06 75

Vestiging Leerdam:
(0345) 342 130
Vestiging Bergen op Zoom:
(0164) 245264