Gehoorbescherming op maat

Elk oor is anders. Daarom is er gehoorbescherming op maat. In vergelijking met gewone oordoppen worden de oordopjes op maat precies aangemeten op de vorm van uw oren. Alle oordoppen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Deze oordoppen sluiten dus helemaal aan op de vorm van uw oren.

Wanneer u voor het eerst bij Struijk Audiciens komt voor gehoorbeschermers adviseren wij u altijd om te beginnen met standaard oordoppen. Wanneer deze oordoppen goed werken bespaart u dit aanschafkosten voor oordoppen op maat. Wanneer standaard oordoppen niet werken adviseren wij u om gehoorbescherming op maat te kiezen.

Aanmeten van op maat oordopjes

Het aanmeten van oordoppen op maat doen we tijdens een afspraak bij één van onze vestigingen. Bij Struijk Audiciens meet de audicien de vorm en maat van uw oren nauwkeurig op. Vervolgens worden de oordoppen op maat gemaakt en binnen 2 weken geleverd. Hierna kunt u de oordopjes op maat uitgebreid testen.

Oordoppen op maat

Oordoppen op maat

Vanaf € 100,-

Lange Levensduur

Comfortabel in gebruik

Op maat voor uw oor


Afspraak maken

Welke oordoppen op maat zijn er?

Oordoppen op maat kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Enkele voorbeelden zijn: vliegen, zwemmen, ontspannen, slapen, werken, motorrijden, muziek en veel meer!

Klik op onderstaande items voor meer informatie per onderwerp over oordoppen op maat.


Wat kosten oordoppen op maat?

Op maat gemaakte oordoppen gaan langer mee dan standaard oordoppen en zijn van betere kwaliteit. De prijs is echter wel een stuk duurder dan standaard oordoppen. Bij Struijk Audiciens hebben we Struijk Oordoppen op Maat. Deze unieke gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar voor de volgende prijzen:

  • Op maat gemaakte beschermers zijn te koop vanaf basis € 100,- tot professioneel € 165,-
  • Professionele muziek in ear doppen zijn verkrijgbaar vanaf € 440,- tot € 1.160,-

*Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Maak direct een afspraak voor gehoorbescherming op maat

Loopt gerust binnen in een van onze winkels of maak direct een afspraak om uw maatwerk oordoppen aan te laten meten.

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Waarmee kunnen wij u helpen?

Gehoorbescherming voor uw medewerkers?

Oordoppen voor medewerkers zijn belangrijke onderdelen voor het functioneren van uw bedrijf. Afhankelijk van het type bedrijf adviseren we bij Struijk verschillende oordoppen op maat.

Zo hebben we bijvoorbeeld oordoppen voor zwaar industrieel werk, maar ook voor minder lawaaierige omgevingen. Wij komen ook bij u op het werk gehoorbeschermers aanmeten. van op maat gemaakte gehoorbeschermers voor zakelijk gebruik! Maak direct een afspraak!

Maak een Afspraak!

Universele beschermers

Universele gehoorbeschermers hebben een algemene maat en zijn beschikbaar voor uiteenlopende omstandigheden. Van gebruik in een luide werkomgeving tot een oplossing bij muziekfestivals.

Voor standaard oordoppen adviseren wij altijd Noizzez. In een verpakking zitten altijd 4 maten waardoor u altijd de juiste maat heeft.

Lees meer over standaard oordoppen
Standaard oordoppen