Gehoorbescherming
op maat

Op maat gemaakte oordoppen 


Elk oor is anders. Daarom is er gehoorbescherming op maat. Oordoppen op maat worden speciaal voor u gemaakt door middel van een afdruk van uw oor. Daardoor bent u verzekerd van een perfecte pasvorm en ongeëvenaard comfort! Bij Struijk Audiciens vindt u oordoppen op maat voor elke gewenste situatie.


Image

Soorten gehoorbescherming

voor iedere situatie

Waarom kiezen voor oordoppen op maat?


Oordoppen op maat passen perfect, doordat ze speciaal voor uw oren zijn gemaakt. Ze gaan langer mee en zijn daarmee duurzamer. Bovendien houden ze, doordat ze het oor beter afsluiten, vaak meer geluid tegen. Oordoppen op maat zijn verkrijgbaar voor verschillende doeleinden.

Wat zijn de kosten voor oordoppen op maat?


Bij Struijk Audiciens vindt u gehoorbescherming op maat al vanaf €100,- (basis oordoppen) tot €165,- (professioneel). Ook kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte in-ear oordopjes voor het luisteren naar muziek. Deze zijn, afhankelijk van uw keuzes, verkrijgbaar van €440,- tot €1160,-.

Hoe werkt het?


Het aanmeten van oordoppen op maat is eenvoudig en natuurlijk pijnloos. U kunt hiervoor een afspraak maken bij één van onze vestigingen.
  • Uw oor wordt beoordeeld. Uw audicien kijkt eerst met een otoscoop in het oor.
  • Als het oor goed schoon is, wordt er een watje geplaatst. Dit watje beschermt het trommelvlies tijdens het maken van de afdruk.
  • Met een spuitje wordt siliconen materiaal in het oor geplaatst. Na een paar minuten drogen halen we de afdruk en het watje uit het oor.
  • Met de afdruk van uw oor kunnen we de oordoppen exact op maat voor u laten maken. Dit duurt ongeveer 2 weken.


Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


Veelgestelde vragen


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Dit is niet alleen service, maar zeer sterk klant gericht. Voor alle vragen, problemen, of wat dan ook, komen zij met een oplossing en je gaat met geluid, in je oren, de winkel uit! Echt Struijk! SUPER!

Hans Helmerhorst


Het is prima gegaan. Heb geen suggesties.

Anne van Hoorn


Vandaag - zoals bij elk bezoek - gastvrij ontvangen en deskundig geholpen. Absolute aanrader als je audicien nodig hebt!

Elian HB