Gehoorbescherming
op maat

Op maat gemaakte oordoppen 


Elk oor is anders. Daarom is er gehoorbescherming op maat. Oordoppen op maat worden speciaal voor u gemaakt door middel van een afdruk van uw oor. Daardoor bent u verzekerd van een perfecte pasvorm en ongeëvenaard comfort! Bij Struijk Audiciens vindt u oordoppen op maat voor elke gewenste situatie.


Image

Soorten gehoorbescherming

voor iedere situatie

Waarom kiezen voor oordoppen op maat?


Oordoppen op maat passen perfect, doordat ze speciaal voor uw oren zijn gemaakt. Ze gaan langer mee en zijn daarmee duurzamer. Bovendien houden ze, doordat ze het oor beter afsluiten, vaak meer geluid tegen. Oordoppen op maat zijn verkrijgbaar voor verschillende doeleinden.

Wat zijn de kosten voor oordoppen op maat?


Bij Struijk Audiciens vindt u gehoorbescherming op maat al vanaf €100,- (basis oordoppen) tot €165,- (professioneel). Ook kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte in-ear oordopjes voor het luisteren naar muziek. Deze zijn, afhankelijk van uw keuzes, verkrijgbaar van €440,- tot €1160,-.

Hoe werkt het?


Het aanmeten van oordoppen op maat is eenvoudig en natuurlijk pijnloos. U kunt hiervoor een afspraak maken bij één van onze vestigingen.
  • Uw oor wordt beoordeeld. Uw audicien kijkt eerst met een otoscoop in het oor.
  • Als het oor goed schoon is, wordt er een watje geplaatst. Dit watje beschermt het trommelvlies tijdens het maken van de afdruk.
  • Met een spuitje wordt siliconen materiaal in het oor geplaatst. Na een paar minuten drogen halen we de afdruk en het watje uit het oor.
  • Met de afdruk van uw oor kunnen we de oordoppen exact op maat voor u laten maken. Dit duurt ongeveer 2 weken.

Veelgestelde vragenBlijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Geruime tijd er tegen aan gehikt om gehoor opnieuw te laten testen wetende dat deze niet meer voldoende is. Heel fijn en deskundig geholpen in Geldermalsen. Hierdoor toch de stap genomen om naar de KNO-arts te gaan om de harde feiten te laten meten en zo een plan te maken voor de toekomst. Hoe kan ik mezelf helpen, over de drempel heen stappen om kenbaar te maken aan anderen dat mijn gehoor niet goed genoeg is en af en toe om hulp of herhaling te vragen. Marieke bedankt!

LB Oss


Marieke en Ilona, jullie hebben mijn vader heel gelukkig gemaakt. Superbedankt!! Zijn Sennheiser infrarood systeem voor de televisie was kapot. Hierdoor kon hij de televisie net meer goed horen. Hij werd al meer dan een half jaar aan het lijntje gehouden door zijn eigen audicien; niet leverbaar, reeds besteld, komt volgende maand binnen enz. Maar er gebeurde niets en het meest vervelende is: hij hoort niets. Toen jullie dit ter ore kwam, zijn jullie gaan meedenken/zoeken en jawel: 24 uur later had hij een nieuw televisiesysteem waardoor hij weer perfect de televisie hoort. SUPERBEDANKT namens hem en zéker ook namens mijzelf.

B. van den Berg


Een vakman die je adviseert zonder commercieel opdringerig te zijn!

Jos van Dartel