Gehoortest


Alle klanten die voor het eerst bij Struijk Audiciens binnenkomen krijgen altijd een gratis gehoortest. Met deze hoortest kunnen wij zien wat er aan de hand is en hoe erg de gehoorproblemen zijn.

Gratis gehoortest

Bij slechthorendheid kunnen wij de problemen direct oplossen in onze eigen winkels. Bij een andere uitkomst sturen wij u door, via de huisarts, naar de KNO-arts of het audioloog centrum.

  • Direct inzicht in de status van het gehoor
  • Vrijblijvend & gratis gehoortest
  • Gehoortest 45 min tot 1 uur
  • Doet geen pijn
  • Begeleiding na de hoortest

Gehoortest afnemen

Maak een gratis afspraak
Laat uw gegevens achter en wij bellen u voor een gratis afspraak.

Kan ik online een gehoortest doen?

Twijfelt u of uw gehoor is afgenomen? Met de online hoortest van Struijk Audiciens beoordeelt u diverse situaties. Struijk Audiciens neemt de uitslag van de test met u door en geeft u een persoonlijk en eerlijk advies.

Laat uw gehoor testen

Wat we bij Struijk Audiciens zien is dat veel mensen lang blijven lopen met een gehoorverlies. Hierdoor bent u sneller moe en sociale activiteiten zijn minder leuk. Twijfelt u aan uw gehoor? U bent van harte welkom bij Struijk Audiciens.
Neem contact op door te bellen naar één van onze vestigingen.


Wat kost een gehoortest?

Alle klanten die voor het eerst bij Struijk Audiciens binnenkomen, krijgen altijd een gratis hoortest.


Hoe werkt een gehoortest?

Heeft u een vermoeden dat u slecht of slechter hoort? Met een gehoortest wordt onderzocht of uw gehoor goed functioneert en brengen we uw gehoorverlies in kaart.

We spreken van een gehoorverlies als het verschil tussen een 18-jarige en de testpersoon groter is dan 35 decibel (dB).

Wanneer u geen hoorverlies heeft, kunt u met een gerust hart naar huis gaan.

Struijk Audiciens heeft hiervoor stille cabines op alle vestigingen ingericht. U kunt hier terecht voor een professionele hoortest die door één van onze vakmensen wordt uitgevoerd.

Uw Struijk audicien zal de gehoortest bij u uitvoeren en uw vragen beantwoorden. Tijdens de test krijgt u een speciale hoofdtelefoon op. Op deze manier worden uw oren volledig afgesloten zodat u niet wordt afgeleid door omgevingsgeluiden.

Een hoortest bestaat uit twee delen met een toon- en spraakaudiogram. Op deze manier wordt uw gehoorschade niet enkel getest op harde en zachte geluiden, maar ook op de toonhoogte van het geluid.Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


Vragen over de gehoortest?