Hoorhulpmiddelen

Uw lievelingsprogramma kijken, de deur opendoen wanneer de bel gaat of telefoneren met uw kleinkinderen. Het zijn dagelijkse handelingen, maar deze activiteiten kunnen heel vervelend worden als uw gehoor u in de steek laat. Een gehoorapparaat is niet in alle gevallen de beste oplossing. Er zijn andere hoorhulpmiddelen die ingezet kunnen worden, zowel binnen- als buitenshuis. Ontdek alle mogelijkheden en ga voor een optimale luisterervaring!

Ontdek alle hoorhulpmiddelen

Struijk Audiciens heeft een compleet assortiment hoorhulpmiddelen, zodat u nóg beter gaat horen. Iedere situatie vraagt een andere aanpak, daar vertellen we u graag meer over.

Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Al ruim zeven jaar gebruik ik het hoorapparaat van audicien Struijk met veel succes. In april 2019 weigerde het apparaat dienst en na een grondige schoonmaakbeurt door een medewerkster was het euvel gauw verholpen. Geen kosten, gewoon service! Dat is SERVICE!!

Ben Wouters


erg tevreden hoe ik ben geholpen. Kon wachten tot het gehoortoestel weer gemaakt was. Vriendelijk ontvangen en geholpen!

InesBrouwers ( DHR E.J. van Leeuwen)


In twee vestigingen geweest (Leerdam en Den Bosch) voor het aanmeten van hoortoestellen. In eerste instantie Leerdam, aangezien er in Den Bosch op korte termijn geen gelegenheid was voor een afspraak. Uitstekend voorgelicht welk toestel voor mijn specifieke situatie het meest geschikt is, keuze bepaald. Daarna ook in Leerdam mijn hoortoestellen opgehaald: duidelijke uitleg hoe e.e.a. werkt, app geïnstalleerd op mijn I-phone Hier direct een aantal vervolg afspraken kunnen maken voor controle in vestiging Den Bosch, aangezien dit voor mij logistiek gezien handiger is. Overdracht van mijn dossier van de ene naar de andere vestiging is in mijn optiek uitstekend verlopen. In Den Bosch neemt men alle tijd m.b.t. ervaringen over het gemak / ongemak van het gebruik / dragen van de toestellen en passen ter plekke e.e.a. aan en kan ik voor kleine technische probleempjes (vaak te wijten aan mijn onkunde) zonder afspraak terecht. Ik ben (hobby) muzikant en heb de vraag neergelegd om voor mij te kijken naar een 'in ear' monitor systeem: hier heeft men geen ervaring mee, maar stellen alles in het werk om dat naar mijn wensen in te vullen, en daar heb ik alle vertrouwen in

Henny van Zijl