Hoorhulpmiddelen

Uw lievelingsprogramma kijken, de deur opendoen wanneer de bel gaat of telefoneren met uw kleinkinderen. Het zijn dagelijkse handelingen, maar deze activiteiten kunnen heel vervelend worden als uw gehoor u in de steek laat. Een gehoorapparaat is niet in alle gevallen de beste oplossing. Er zijn andere hoorhulpmiddelen die ingezet kunnen worden, zowel binnen- als buitenshuis. Ontdek alle mogelijkheden en ga voor een optimale luisterervaring!

Ontdek alle hoorhulpmiddelen

Struijk Audiciens heeft een compleet assortiment hoorhulpmiddelen, zodat u nóg beter gaat horen. Iedere situatie vraagt een andere aanpak, daar vertellen we u graag meer over.

Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Geruime tijd er tegen aan gehikt om gehoor opnieuw te laten testen wetende dat deze niet meer voldoende is. Heel fijn en deskundig geholpen in Geldermalsen. Hierdoor toch de stap genomen om naar de KNO-arts te gaan om de harde feiten te laten meten en zo een plan te maken voor de toekomst. Hoe kan ik mezelf helpen, over de drempel heen stappen om kenbaar te maken aan anderen dat mijn gehoor niet goed genoeg is en af en toe om hulp of herhaling te vragen. Marieke bedankt!

LB Oss


Waar twee andere hoorspecialisten mij niet konden helpen, is Struijk er wél in geslaagd mij te helpen! De reden is dat die anderen binnen hun standaard oplossingen blijven hangen, terwijl Struijk net zo lang blijft zoeken totdat de juiste oplossing gevonden is.

Ton


Na mijn eerste gehoor apparaat aan mijn tweede toe en weer prima geholpen goed advies en weer alle tijd om het voor jou juiste apparaat naar jou wensen afgesteld te krijgen. Prima bedrijf en vertrouwt.

Gerrit de Kleijn