Hoorhulpmiddelen

Uw lievelingsprogramma kijken, de deur opendoen wanneer de bel gaat of telefoneren met uw kleinkinderen. Het zijn dagelijkse handelingen, maar deze activiteiten kunnen heel vervelend worden als uw gehoor u in de steek laat. Een gehoorapparaat is niet in alle gevallen de beste oplossing. Er zijn andere hoorhulpmiddelen die ingezet kunnen worden, zowel binnen- als buitenshuis. Ontdek alle mogelijkheden en ga voor een optimale luisterervaring!

Ontdek alle hoorhulpmiddelen

Struijk Audiciens heeft een compleet assortiment hoorhulpmiddelen, zodat u nóg beter gaat horen. Iedere situatie vraagt een andere aanpak, daar vertellen we u graag meer over.

Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Vandaag - zoals bij elk bezoek - gastvrij ontvangen en deskundig geholpen. Absolute aanrader als je audicien nodig hebt!

Elian HB


erg tevreden hoe ik ben geholpen. Kon wachten tot het gehoortoestel weer gemaakt was. Vriendelijk ontvangen en geholpen!

InesBrouwers ( DHR E.J. van Leeuwen)


ik heb al een kleine 30 jaar een gehoortoestel en ben al bij veel audiciens geweest. Ook voor dat de vestiging in bergen op zoom door Struijk werd overgenomen was ik hier al klant. Sinds deze vestiging van Struijk is, gaat het prima, goed service en prettig dat het nu wel mogelijk is via de ziektekostenverzekering gehoor toestellen te kopen. Maar ik wil in het bijzonder de waardering uitspreken over Mariëlle Rovers, die op een bijzonder prettige manier, met veel kennis van zaken een geweldige service verleend. Zoals zo vaak het geval is, wordt een onderneming gemaakt of gebroken door de medewerkers. In dit geval is dit zeker zo, Mariëlle straalt zoveel rust uit, heeft bijzonder veel geduld, en geeft daarbij hele duidelijke uitleg en zeer hoge service. Heel prettig om door haar geholpen te worden

peter van Tilburg