Gehoorbescherming muziek

Om optimaal van muziek te genieten zijn er standaard oordopjes en op maat gemaakte Struijk Muziek Oordoppen.

Oordoppen voor het publiek
Standaard Oordoppen muziek

Een avondje uit kan zorgen voor de mooiste, blijvende herinneringen. Uw favoriete artiest treedt op of u gaat naar een feest met een groep vrienden waar u de tijd van uw leven beleeft. Dit zijn de mooiste momenten. Ze kunnen echter overschaduwd worden door een pieptoon in uw oren die u de dag erna hoort. U realiseert zich niet altijd dat het geluid vaak veel te hard staat in uitgaansgelegenheden. Dit kan niet alleen de dag erna zorgen voor een vervelend geluid in uw oren, het kan uw gehoor blijvend beschadigen.

Struijk Audiciens biedt u gehoorbeschermers die ervoor zorgen dat u de muziekervaring nog steeds optimaal beleeft en dat u nog steeds gesprekken kunt voeren. Toch beschermen ze uw oren, doordat bepaalde tonen uit het geluid worden gefilterd. Op die manier kunt u genieten van een avondje uit, zonder daarmee uw gehoor voor de rest van uw leven te beschadigen. Maak er een onvergetelijke avond van en maak blijvende herinnering. Zorg ervoor dat gehoorschade geen souvenir is van uw avond. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Oordoppen voor de muzikant

Wanneer musiceren uw lust en uw leven is, is het des te belangrijker dat u zich optimaal beschermt tegen de gevolgen van blootgesteld worden aan harde geluiden. U weet als geen ander dat het geluid vaak hard is, om te zorgen dat het publiek uw muziekervaring optimaal kan beleven. Zorg ervoor dat u muziek kunt blijven maken en dat uw oren niet blijvend worden beschadigd door uw eigen muziek.

Struijk Audiciens biedt de Struijk Muziek oordoppen aan die speciaal zijn ontwikkeld voor muzikanten. Niet alleen hebben we standaard muziekoordopjes, maar ook in ear monitor systemen. Deze zijn op maat te verkrijgen, maar ook in een universele uitvoering. Hiermee kunt u doen wat u het liefst doet, zonder dat uw oren hier hinder van ondervinden. Beleef de muziekervaring zoals altijd, maar denk ook aan uw gehoor.

*Professionele muziek in ear doppen zijn verkrijgbaar vanaf € 440,- tot € 1.160,-


Oordoppen op maat muziek
Oordoppen op maat muziek
  • ER9, ER15, ER25 gecertificeerd
  • Gemaakt van siliconenmateriaal
  • Behoud van natuurlijke klankkleur
  • Goede spraakverstaandbaarheid

Gehoorbescherming voor het maken van muziek?

Vraag het aan bij Struijk Audiciens