Gehoorbescherming muziek

Onbezorgd genieten van uitgaan, concerten en festivals

Kent u dat? Die vervelende piep in uw oren na een concert, avondje uit of festival? Die piep is een waarschuwingssignaal van uw oren dat er schade optreedt aan het slakkenhuis. Vaak is deze schade tijdelijk en herstelt het gehoor vanzelf, maar de schade kan ook blijvend zijn. De kans op gehoorschade hangt af van de tijdsduur en geluidssterkte waaraan het gehoor is blootgesteld. Als het gehoor eenmaal blijvend is beschadigd, is dit niet meer te herstellen.

Het dragen van gehoorbescherming zorgt ervoor dat u kunt blijven genieten van muziek, maar intussen (blijvende) gehoorschade voorkomt. Muziek oordoppen zijn uitgerust met een speciaal filter, dat ervoor zorgt dat het geluid zodanig wordt gedempt dat er geen vervorming van het geluid optreedt. Ook kunt u gesprekken goed blijven verstaan.

Voordelen van muziek oordoppen:

  • Bescherming van uw oren tegen (blijvende) gehoorschade.
  • Optimale muziekbeleving door een speciaal filter; geen vervorming van het geluid.
  • Gesprekken blijven goed te verstaan.
  • Comfortabel, gemakkelijk en nagenoeg onzichtbaar.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over muziek oordoppen


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Waar twee andere hoorspecialisten mij niet konden helpen, is Struijk er wél in geslaagd mij te helpen! De reden is dat die anderen binnen hun standaard oplossingen blijven hangen, terwijl Struijk net zo lang blijft zoeken totdat de juiste oplossing gevonden is.

Ton


Marieke en Ilona, jullie hebben mijn vader heel gelukkig gemaakt. Superbedankt!! Zijn Sennheiser infrarood systeem voor de televisie was kapot. Hierdoor kon hij de televisie net meer goed horen. Hij werd al meer dan een half jaar aan het lijntje gehouden door zijn eigen audicien; niet leverbaar, reeds besteld, komt volgende maand binnen enz. Maar er gebeurde niets en het meest vervelende is: hij hoort niets. Toen jullie dit ter ore kwam, zijn jullie gaan meedenken/zoeken en jawel: 24 uur later had hij een nieuw televisiesysteem waardoor hij weer perfect de televisie hoort. SUPERBEDANKT namens hem en zéker ook namens mijzelf.

B. van den Berg


Het is prima gegaan. Heb geen suggesties.

Anne van Hoorn