Gehoorbescherming voor op de motor

Bescherm uw oren tijdens het motorrijden

Motorrijden kan gehoorbeschadiging veroorzaken, met name door het continu geruis van de wind in uw oren. Uit een berekening van Alpine Hear Protection blijkt dat bij een snelheid van 100 km/u er al na 15 minuten kans is op gehoorschade. Er wordt dan uitgegaan van een gemiddeld geluidsniveau van 94 dB. Gehoorbeschadiging kan al tijdens één rit worden opgelopen en is onomkeerbaar. Bescherm uw oren daarom goed!

Het geruis van de wind in uw oren is niet alleen schadelijk, maar kan er ook voor zorgen dat u sneller vermoeid bent tijdens het motorrijden. Dit kan als gevolg hebben dat u minder geconcentreerd deelneemt aan het verkeer. Oordoppen voor motorrijders zijn een essentieel onderdeel van uw bescherming tijdens het motorrijden en zijn zo ontworpen dat u ze comfortabel kunt dragen onder uw helm.

Voordelen van motor oordoppen:

  • Bescherming van uw oren tegen gehoorschade.
  • Demping van windruis.
  • Eenvoudig in te zetten en uit te halen.
  • Veilig, comfortabel, zacht en licht.
  • CH24 en CH26 gecertificeerd.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over gehoorbescherming voor op de motor


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Wat een wereld van verschil, van een "keten", naar de zelfstandige audicien Struijk. Ik heb al meer dan 10 jaar een gehoorprobleem, maar ik heb nog niet eerder zo'n verbetering van gehoor gehad met de nieuwe hoortoestellen. Wat een aandacht en nazorg wordt er gegeven en......... met resultaat! Bedankt Mariëlle! en Heleen!

Hans van der Sar


Marieke en Ilona, jullie hebben mijn vader heel gelukkig gemaakt. Superbedankt!! Zijn Sennheiser infrarood systeem voor de televisie was kapot. Hierdoor kon hij de televisie net meer goed horen. Hij werd al meer dan een half jaar aan het lijntje gehouden door zijn eigen audicien; niet leverbaar, reeds besteld, komt volgende maand binnen enz. Maar er gebeurde niets en het meest vervelende is: hij hoort niets. Toen jullie dit ter ore kwam, zijn jullie gaan meedenken/zoeken en jawel: 24 uur later had hij een nieuw televisiesysteem waardoor hij weer perfect de televisie hoort. SUPERBEDANKT namens hem en zéker ook namens mijzelf.

B. van den Berg


Heel tevreden en super geholpen door Willemijn.

H vd Kammen