Gehoorbescherming Motor

Motorrijders hechten veel waarde aan bescherming en veiligheid. U zorgt ervoor dat u op de motor een helm draagt en dat u beschermende kleding heeft die voorkomt dat uw letsel oploopt. Toch is er een bepaald soort letsel dat vaak wordt vergeten. Tijdens het motorrijden suist de wind langs de oren van een motorrijder. Dit is niet alleen een heel vervelend geluid, het is ook schadelijk voor uw oren.

Om zeker te weten dat u optimaal beschermd de weg op gaat, heeft Struijk Audiciens voor u een ideale oplossing. Wij bieden u gehoorbescherming die ervoor zorgt dat het suizende geluid wordt weg gefilterd en dat uw oren niets te lijden hebben onder uw motortocht. Bovendien zijn deze gehoorbeschermers zo ontworpen dat u er geen last van heeft wanneer u een helm draagt. Het comfortabele middel is voorzien van een lusje, dat niet tegen uw helm aandrukt.

Motorrijden moet een feest zijn. Het moet er niet voor zorgen dat uw gehoor achteruit gaat, zodat u op latere leeftijd een slecht gehoor heeft. Zorg er dan ook voor dat motorrijden leuk blijft en voorzie uzelf van optimale bescherming. Struijk Audiciens adviseert u graag over de mogelijkheden, zodat u goed geadviseerd op pad kunt.

 

Gehoorbescherming op maat voor het motorrijden?

Vraag ze aan bij Struijk Audiciens

 
 
Standaard oordoppen voor Motorrijden

Wilt u standaard oordoppen voor motorrijden? In dat geval adviseren wij Noizezz Orange Strong oordoppen. Speciaal gemaakt voor motorrijders bij het beschermen van het gehoor tegen windgeruis.