Gehoorbescherming voor op de motor

Bescherm uw oren tijdens het motorrijden

Motorrijden kan gehoorbeschadiging veroorzaken, met name door het continu geruis van de wind in uw oren. Uit een berekening van Alpine Hear Protection blijkt dat bij een snelheid van 100 km/u er al na 15 minuten kans is op gehoorschade. Er wordt dan uitgegaan van een gemiddeld geluidsniveau van 94 dB. Gehoorbeschadiging kan al tijdens één rit worden opgelopen en is onomkeerbaar. Bescherm uw oren daarom goed!

Het geruis van de wind in uw oren is niet alleen schadelijk, maar kan er ook voor zorgen dat u sneller vermoeid bent tijdens het motorrijden. Dit kan als gevolg hebben dat u minder geconcentreerd deelneemt aan het verkeer. Oordoppen voor motorrijders zijn een essentieel onderdeel van uw bescherming tijdens het motorrijden en zijn zo ontworpen dat u ze comfortabel kunt dragen onder uw helm.

Voordelen van motor oordoppen:

  • Bescherming van uw oren tegen gehoorschade.
  • Demping van windruis.
  • Eenvoudig in te zetten en uit te halen.
  • Veilig, comfortabel, zacht en licht.
  • CH24 en CH26 gecertificeerd.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over gehoorbescherming voor op de motor


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Top bedrijf. Zeer plezierig geholpen en geadviseerd door Nicole. Hiervoor veel getobd bij een landelijke keten. Bij Struijk veel beter geadviseerd en zeker niet duurder.

Rieneke Huisman


Dit is niet alleen service, maar zeer sterk klant gericht. Voor alle vragen, problemen, of wat dan ook, komen zij met een oplossing en je gaat met geluid, in je oren, de winkel uit! Echt Struijk! SUPER!

Hans Helmerhorst


Duidelijke uitleg, ik ben al jaren een tevreden klant, na beter horen, is dit op alle fronten een betere audicien!

J.W. Toonssen