Gehoorbescherming voor op de motor

Motorrijders hechten veel waarde aan bescherming en veiligheid. U zorgt ervoor dat u op de motor een helm draagt en dat u beschermende kleding heeft die voorkomt dat uw letsel oploopt. Toch is er een bepaald soort letsel dat vaak wordt vergeten. Tijdens het motorrijden suist de wind langs de oren (windruis) van een motorrijder. Dit is niet alleen een heel vervelend geluid, het is ook schadelijk voor uw oren.

Motorrijden moet een feest zijn. Het moet er niet voor zorgen dat uw gehoor achteruit gaat, zodat u op latere leeftijd een slecht gehoor heeft. Zorg er dan ook voor dat motorrijden leuk blijft en voorzie uzelf van optimale bescherming. Struijk Audiciens adviseert u graag over de mogelijkheden, zodat u goed geadviseerd op pad kunt.

Waar kan ik uit kiezen bij oordoppen voor het motorrijden?

Ook voor motorrijden adviseren wij om te starten met standaard oordopjes. Deze universele oordopjes kosten weinig en passen mogelijk al goed genoeg bij uw oren. Wanneer standaard oordoppen toch niet goed functioneren adviseren wij pas om op maat aangemeten oordoppen te bestellen.

Standaard oordoppen voor Motorrijden

Wilt u standaard oordoppen voor motorrijden? In dat geval adviseren wij Noizezz Orange Strong oordoppen. Speciaal gemaakt voor motorrijders bij het beschermen van het gehoor tegen windgeruis.

Specificaties van deze standaard oordoppen:

  • Veilig, steken niet uit het oor.
  • Geen afgesloten gevoel in het oor.
  • Filter kleur: oranje
  • Demping: tot 30 dB
  • Gewicht: +/- 0,25 gr

De Noizezz Orange Strong oordoppen bevat per verpakking 4 maten gehoorbescherming en een setje filters. Deze 4 maten variëren van groot naar klein. Op deze manier zit er altijd de juiste maat in de verpakking.


Oordoppen op maat voor Motorrijden

Om zeker te weten dat u optimaal beschermd de weg op gaat, heeft Struijk Audiciens voor u een ideale oplossing. Wij bieden u gehoorbescherming die ervoor zorgt dat het suizende geluid wordt weg gefilterd en dat uw oren niets te lijden hebben onder uw motortocht. Bovendien zijn deze gehoorbeschermers zo ontworpen dat u er geen last van heeft wanneer u een helm draagt. Het comfortabele middel is voorzien van een lusje, dat niet tegen uw helm aandrukt.

  • Voorkomt gehoorschade
  • Demping van windruis
  • Eenvoudig inzetten en uithalen
  • Veilig, comfortabel, zacht en licht
  • CH24 en CH26 gecertificeerd

Op maat gemaakte oordoppen voor het motorrijden zijn verkrijgbaar vanaf €130,- Kom langs bij Struijk Audiciens voor een afspraak.

Gehoorbescherming op maat voor het motorrijden?

Vraag ze aan bij Struijk Audiciens