Gehoorbescherming tijdens het werk

Bescherm uw oren tegen schadelijk geluid

Heeft u wel eens last van een harde piep in uw oren na het werk? In een werkomgeving waar langdurig veel lawaai is, ligt gehoorschade op de loer. Dan denken we al snel aan bijvoorbeeld werk op de bouw, maar er zijn nog veel meer werkplekken waar risico is op blijvende beschadiging van uw gehoor. Daarnaast kan ook thuis klussen uw gehoor aantasten.

Struijk Audiciens helpt u graag uw gehoor te beschermen door u te adviseren over de juiste gehoorbescherming voor uw werkplek. Door de juiste keuzes te maken beschermt u uw gehoor, terwijl u belangrijke geluiden, zoals bijvoorbeeld uw collega’s of waarschuwingsgeluiden van machines, toch kunt blijven horen.

Bent u werkgever en wilt u uw medewerkers gehoorbescherming aanbieden? Of twijfelt u of dit nodig is? Neemt u gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van onze gehoorbescherming. Bedrijven zoals JWM Metaalservice en Van Doorn Openingstechnieken gingen u al voor.

Voordelen gehoorbescherming werk:

  • Bescherm uw oren tegen te harde geluiden.
  • Gehoorbescherming kan zorgen dat u minder vermoeid raakt.
  • Door speciale filters blijven belangrijke geluiden hoorbaar.
  • Verkrijgbaar met een speciaal draagkoord tegen verlies.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over gehoorbescherming tijdens het werk


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Geruime tijd er tegen aan gehikt om gehoor opnieuw te laten testen wetende dat deze niet meer voldoende is. Heel fijn en deskundig geholpen in Geldermalsen. Hierdoor toch de stap genomen om naar de KNO-arts te gaan om de harde feiten te laten meten en zo een plan te maken voor de toekomst. Hoe kan ik mezelf helpen, over de drempel heen stappen om kenbaar te maken aan anderen dat mijn gehoor niet goed genoeg is en af en toe om hulp of herhaling te vragen. Marieke bedankt!

LB Oss


Al ruim zeven jaar gebruik ik het hoorapparaat van audicien Struijk met veel succes. In april 2019 weigerde het apparaat dienst en na een grondige schoonmaakbeurt door een medewerkster was het euvel gauw verholpen. Geen kosten, gewoon service! Dat is SERVICE!!

Ben Wouters


Duidelijke uitleg, ik ben al jaren een tevreden klant, na beter horen, is dit op alle fronten een betere audicien!

J.W. Toonssen