Gehoorbescherming Bouw

Iedereen die in de bouw werkt, is zich bewust van de gevaren die deze baan elke dag met zich meebrengt. Er worden veel veiligheidsmaatregelen genomen die het hoofd en het lichaam beschermen, maar waarom niet de oren?

Het harde geluid dat de machines produceren, kan ervoor zorgen dat uw oren beschadigen en dat uw gehoor snel achteruit gaat. Het is dan ook belangrijk om uw oren te beschermen. Wanneer u elke dag gehoorbeschermers draagt naar uw werk in de bouw, kunt u niet alleen nu, maar ook op latere leeftijd goed blijven horen.

U doet er dan ook goed aan de veiligheid en bescherming van uw oren even serieus te nemen als de veiligheid en bescherming van de rest van uw lichaam. Gelukkig biedt Struijk Audiciens u een oplossing op maat. Tijdens het werken merkt u nauwelijks dat u iets in uw oren heeft, maar buiten werktijd merkt u een duidelijk verschil.

Ook wanneer u zelf een bouwbedrijf heeft en u wilt uw medewerkers beschermen, doet u er goed aan eens contact op te nemen met Struijk Audiciens. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en we kunnen u alles vertellen over de voordelen van onze gehoorbeschermers.


Maak een afspraak bij Struijk!
  • Goede ventitlatie
  • Gemaakt van siliconenmateriaal
  • Communicatie mogelijk
  • Geen vervorming van geluiden
  • Geen drukkend gevoel in de oren

Gehoorbescherming voor uw medewerkers

Wij komen ook bij u op het werk gehoorbeschermers aanmeten.