Hoortoestellen onderdelen

Uw hoortoestel is een gevoelig apparaat dat de kwaliteit van uw dagelijkse bezigheden kan verbeteren. Het is van belang dat u het goed onderhoudt, zodat het hoortoestel zo lang mogelijk kwaliteit kan blijven leveren.

Het gehoorapparaat schoonmaken en onderhouden is hier een belangrijk voorbeeld van.

Struijk Audiciens biedt u verschillende producten waarmee u zelf het benodigde onderhoud aan uw hoortoestel kunt plegen. Ook repareren wij gehoorapparaten in veel gevallen waar u bij andere audiciens meteen een nieuw gehoorapparaat krijgt (en dus meer kosten).

Gehoorapparaat onderdelen

Natuurlijk kunt u ook altijd langs komen bij één van onze hoorwinkels. Onze audiciens kunnen veel problemen met het gehoorapparaat direct verhelpen door het gehoorapparaat te repareren.

Gehoorapparaat onderdelen kopen

Wij bieden u de mogelijkheid om de verschillende onderdelen van uw hoortoestel te bestellen via onze winkels.

Is er een onderdeel kapot of aan vervanging toe? Breng een bezoekje aan een vestigingen en vertel ons waar u naar op zoek bent.

U krijgt alvast een overzicht van de verschillende delen die we voor u kunnen vervangen.

Filterdopjes:

Cerustop filters

Deze zijn bedoeld om het vuil van bijvoorbeeld oorsmeer uit de luidspreker te houden.

De kwaliteit van uw luidsprekers blijft gewaarborgd, door het gebruik van filterdopjes.

U zult zich voor kunnen stellen dat een filterdopje verstopt kan raken. U doet er goed aan deze regelmatig te vervangen, zodat u optimaal kunt blijven horen.

Wij kunnen in de winkel voor u een filterdopje vervangen, maar u heeft ook de mogelijkheid om ze los te bestellen voor uw eigen voorraad.

Bekijk de filterdopjes

Luidsprekertjes:

Ondanks dat u filterdopjes gebruikt en regelmatig vervangt, kan het zo zijn dat uw luidsprekertjes verstopt raken. Natuurlijk bestaat er ook altijd de kans dat ze om een andere reden kapot gaan.

Struijk Audiciend biedt u altijd de mogelijkheid uw luidsprekertjes te vervangen, zodat het geluid van uw hoortoestel optimaal blijft. Kies voor losse luidsprekers of een handig servicepakket.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden op de pagina 'Garantie' en in onze winkels.

Oorstukjes:

Oorstukjes zijn een bijzonder onderdeel van uw hoortoestel. Ze maken namelijk de verbinding tussen het hoortoestel en de gehoorgang. Het is dan ook essentieel dat de oorstukjes die u heeft perfect aansluiten, omdat hierdoor het geluid beïnvloed wordt. U merkt het al snel als een oorstukje niet perfect aansluit. U ervaart dan een piepend of fluitend geluid.

Soorten oorstukjes

Er zijn twee soorten oorstukjes. De eerste soort is gemaakt van hard acryl. Dit is een materiaal dat wat zwaarder in het oor drukt, maar dat eenvoudig is om schoon te maken.

De tweede soort is gemaakt van siliconenmateriaal. Dit materiaal is zachter en flexibeler. Uw audicien adviseert u graag over de voordelen van de verschillende soorten oorstukjes en welke het best bij u past.

Oorstukjes opmeten

Leveren de oorstukjes irritatie op in uw oren? Merkt u dat ze jeuken of veroorzaken ze een allergische reactie? Wees dan niet ongerust, maar breng een bezoekje aan uw audicien.

Wij kunnen namelijk uw oorstukje voorzien van een speciale laag. Met een glaslak laag, een zilverlaag of een goudlaag kan de irritatie worden weggenomen om te zorgen dat u comfortabel kunt blijven horen.

Bij Struijk Audiciens maken we regelmatig afdrukken van het oor. Dit doen we bijvoorbeeld om te kijken welk type gehoorapparaat nodig is of bij het aanmeten van oordoppen op maat.

Oorstukje opmeten

Onderdelen op maat aanvragen?

Neem contact op met Struijk Audiciens voor meer informatie over hoortoestel onderhoud en onderdelen!