Gehoorbescherming voor kinderen

Voordelen van kinder oordoppen:

Een goed gehoor is een kostbaar bezit en moet een leven lang mee. Het aantal kinderen met een gehoorbeschadiging neemt toe; uit recent onderzoek is gebleken dat 1 op de 7 kinderen tussen 9-11 jaar al gehoorschade heeft (bron: bevolkingsonderzoek Generation R, 2018). Gehoorschade bij kinderen kan leiden tot problemen in de ontwikkeling en verminderde schoolprestaties.

Kinderen komen regelmatig en vaak ongemerkt in aanraking met harde geluiden. Denk bijvoorbeeld aan feestjes, maar ook (te) harde geluiden van de televisie en muziek. Doordat de oren van kinderen nog extra gevoelig zijn, zijn ze nog kwetsbaarder.

Ook zwemmen en vliegen kunnen zorgen voor oorklachten, met name oorpijn. Het gebruik van oordoppen kan deze klachten verminderen. Wist u dat oordoppen uw kind ook kunnen helpen in de concentratie? Doordat storende geluiden worden gedempt, kan uw kind zich beter concentreren op schoolwerk.

Bescherm de kwetsbare oren van uw kind

  • Beschermen het kwetsbare gehoor van uw kind.
  • Voorkomen oorpijn tijdens vliegen en zwemmen.
  • Verbeteren de concentratie.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over gehoorbescherming voor kinderen


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Waar anderen, met name ketens, mij een hoortoestel wilde verkopen (en daarvoor veel zorggeld aan reclame uitgeven) loste Struijk Audiciens mijn aanzienlijk hoorprobleem op. Je hoeft er niet om service te vragen. Die krijg je!

Philip Marsé


De service is doelmatig en snel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

P.Rijnierse


Vriendelijk deskundig en niet opdringerig stuurde me eerst naar kno arts moet in Jan naar toe wachten maar op de vervolgstappen

C Baggerman