Gehoorbescherming voor kinderen

Het gehoor van een kind is heel gevoelig. Als er eenmaal gehoorschade is dan is daar niets meer aan te doen. Het is daarom heel belangrijk om het gehoor van uw kind te beschermen.

Dat snappen wij heel goed bij Struijk Audiciens. Daarom bieden wij kwalitatieve oordoppen aan die in verschillende situaties uitkomst bieden.

Maak een afspraak
oordoppen op maat kinderen

Oordoppen voor kinderen

Onze oordoppen…

  • voorkomen oorpijn. In het vliegtuig kan er drukverschil ontstaan. Dit kan vervelende oorpijn veroorzaken.
  • houden water tegen. Tijdens een spontaan zwembadbezoek of de wekelijkse zwemles kan water irriteren in de oren. Door het dragen van oordoppen wordt het water uit de oren gehouden.
  • houden harde geluiden tegen. Uw kind beschermen tegen harde geluiden is niet makkelijk. Soms kan een omgeving niet vermeden worden. Vuurwerk tijdens oud en nieuw, een hoog volumegehalte tijdens een bruiloftsfeest of een verbouwing in huis. Soms vliegen de decibellen je letterlijk om je oren én om de oren van uw kind. Onze oordoppen bieden dan uitkomst. Door het tegenhouden van geluid, zijn onze oordoppen ook geschikt voor een goede nachtrust.
  • bestrijden concentratieproblemen. Veel en hard geluid kan kinderen belemmeren in hun prestaties. Ze raken overprikkeld en krijgen te maken met concentratieverlies. De oordoppen van Struijk Audiciens dempen het geluid, zodat de prikkels worden verminderd.

Afspraak makenRudi Struijk