Ervaringen met Gehoorbescherming

Bij Struijk Audiciens adviseren we gehoorbescherming voor verschillende doeleinden. Lees hieronder enkele gebruikerservaringen van onze klanten.

"Op jonge leeftijd al gehoorschade oplopen wilt niemand" - Sarah

"Ik heb nu al een poosje vakantie en daar geniet ik van. Vaak ga ik samen met mijn vriendinnen een drankje drinken. Af en toe ga ik ook naar de disco met een grote groep vrienden.

Dit weekend gingen we weer met zijn allen op pad. Maar dit keer nam ik een setje gehoorbeschermers mee van Struijk Audiciens. Ik had er wel eens wat over gehoord: oordopjes om zo je oren te beschermen tegen het lawaai.

Ik vond het eigenlijk niet zo nodig. Natuurlijk stond de muziek hard maar zo schadelijk zal het niet zijn, toch? Voordat we de disco binnengingen, deed ik mijn oordopjes in. Even proberen, maar toen zaten ze prima.

Ik had expres niets aan mijn vrienden verteld. Ik was benieuwd of het zou opvallen dat ik nu gehoorbescherming zou dragen.

Ik merkte eigenlijk alleen dat de muziek wat zachter was.

Oordopjes in het oor

Oordopjes belangrijk

De avond begon. Ik merkte eigenlijk alleen dat de muziek wat zachter was. Maar het was niet vervelend, juist veel prettiger. Ik hoorde de muziek uitstekend en kon gewoon gezellig met mijn vrienden meedoen.

Toen ik ze een poosje in had, was ik benieuwd naar het verschil. En toen mijn oortjes uit waren, schrok ik best. De muziek was veel harder. Ik stond in de buurt van een grote box waar de muziek uit dreunde. Het viel mij nu pas op hoe hard de muziek werkelijk staat!

Ik liet mijn oordopjes een poosje uit want we gingen naar buiten. Toen we alweer een poosje binnen waren, dacht ik opeens aan mijn oordopjes. Je went zo snel aan de harde muziek!

Gehoorbescherming is onmisbaar. Zeker als je vaak naar een concert gaat of een festival bezoekt. Ik raad iedereen van mijn leeftijd aan om gehoorbescherming te gebruiken."

"Om gehoorbeschading met motorijden te voorkomen gebruik ik oordoppen" - Richard

"Sinds een aantal jaren rij ik motor met veel plezier. Wanneer je begint met motorrijden, komt er veel bij kijken. Bijvoorbeeld het kopen van een motor, helm, handschoenen en uitrusting. Het beschermen van het gehoor was een belangrijk onderdeel wat ik echter vergeten was.

Na een jaar motorrijden, merkte ik namelijk dat lange motorritten best vermoeiend waren. Mede door de windruis die je ervaart tijdens het motorrijden.

Via internet kwam ik ervaringen tegen van andere motorrijders met hetzelfde probleem. Door windruis kun je als motorrijder gehoorbeschadiging krijgen.

De oplossing? Oordoppen! Met advies van Struijk Audiciens heb ik eerst standaard motoroordoppen gekocht. Later ben ik overgestapt naar oordoppen op maat. Deze werken perfect en zorgen ervoor dat ik minder last heb van windruis én minder moe ben na een motorrit."


Oordoppen op maat aanmeten

Gehoorbescherming nodig?

Vraag nu gehoorbescherming aan bij Struijk Audiciens