Gehoorbescherming voor in het vliegtuig

Een vliegreis is vaak een spannende onderneming. Tijdens het stijgen krijgt u kriebels in uw buik en bij het landen kijkt u uit het raam om te zien of het land van bestemming precies is wat u ervan verwacht. Tussen het stijgen en het landen zitten vaak nog vele uren die overbrugd moeten worden. In deze uren wilt u rustig kunnen slapen of u wil kunnen genieten van een goed boek. De constante ruis in uw oren die het vliegtuig veroorzaakt, is dan heel hinderlijk. Om die reden biedt Struijk Audiciens u een ideale oplossing: speciale oordopjes die het vervelende geluid wegfilteren.

Oordoppen op maat

Deze oordoppen bieden u niet alleen een rustigere vlucht, ze zorgen er ook voor dat u minder last heeft van de drukverschillen tijdens het stijgen en het landen. Veel mensen ervaren een pijn in hun oren die wordt veroorzaakt door het drukverschil. Dankzij de oorbeschermers van Struijk Audiciens, wordt deze pijn verminderd en kunt u zonder vervelend gevoel in uw oren genieten van het stijgen en landen. Een onbezorgde vlucht was nog nooit zo gemakkelijk geregeld.


Oordoppen op maat

Gehoorbescherming voor het vliegen?

Kom voor uw vliegreis langs bij Struijk Audiciens

Standaard vliegoordoppen

Naast gehoorbescherming op maat verkopen wij ook standaard oordoppen. Deze oordopjes zijn verkrijgbaar in onze webshop of winkel.

We raden aan om de eerste keer standaard oordopjes te gebruiken. Wanneer deze niet goed werken weet u zeker dat de investering in op maat gemaakte oordoppen nodig is.

Standaard oordoppen kunnen namelijk ook de oren goed afsluiten. Dit is afhankelijk van de maat van uw oren.

Bestel online!