Gehoorbescherming voor vliegen

Voorkom klachten door drukverschillen

Wilt u vliegen zonder hinder van drukverschillen en storende omgevingsgeluiden? Dat kan met de speciale vliegdoppen van Struijk Audiciens. Deze oordoppen beschermen uw oren tegen drukverschillen en zijn daarnaast uitgerust met een speciaal filter dat ervoor zorgt dat u minder last heeft van de geluiden van het vliegtuig en uw medereizigers.

Tijdens het opstijgen en landen verandert de luchtdruk in het vliegtuig. Daardoor komt het trommelvlies onder spanning te staan. De buis van Eustachius werkt als een soort ventiel en reguleert de druk in het middenoor. Soms kan deze het drukverschil niet zo snel aan, en dat kan zorgen voor oorpijn.

Voordelen van vliegdoppen:

  • Minder last van drukverschillen in de oren tijdens opstijgen en landen.
  • Dempen het omgevingsgeluid van het vliegtuig.
  • Comfortabel en gemakkelijk in gebruik.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over vliegdoppen


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Top bedrijf. Zeer plezierig geholpen en geadviseerd door Nicole. Hiervoor veel getobd bij een landelijke keten. Bij Struijk veel beter geadviseerd en zeker niet duurder.

Rieneke Huisman


Ik vond de man die mij heeft geholpen erg vriendelijk. Alles werd netjes uitgelegd wat iets nou betekent. Ik heb de ervaring positief ervaren

Levina van Kleij


Ik kom al jaren met een specifieke klacht, gehoorverlies en tinnitus. Bij Struijk neemt men alle tijd voor je, of het nu Robin, Rudy of Auke is. Deze klantvriendelijkheid en hulp zie je in geen van de grotere hoorketens. Ik kom graag vanuit Uden op en neer gereden om door jullie geholpen te worden, als klant.

Jeroen van Dijk