Second opinion gehoorapparaat

Ondanks de inspanningen en de goede bedoelingen van uw audicien is het natuurlijk mogelijk dat u niet tevreden bent met de huidige resultaten. Misschien twijfelt u over de geboden hooroplossing of zet u vraagtekens bij de afstelling van uw gehoorapparaat.

Ook kan het gebeuren dat u twijfelt aan de deskundigheid van uw audicien. Of dat u hoorproblemen ervaart bij een bepaalde keten.

Herkent u zich hierin? Dat vinden we vervelend om te horen. Bij Struijk Audiciens werken professionele en vriendelijke audiciens die elke dag streven naar de beste hooroplossing. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor een second opinion voor uw hoortoestel.

Second opinion gehoorapparaat

Zorgverzekering

In sommige sectoren moet u vooraf bij uw zorgverzekering vragen of uw second opinion wordt vergoed. Dit geldt niet voor een second opinion bij een audicien; daar heeft u namelijk altijd recht op. U bent vrij om bij een andere audicien aan te kloppen.

Werkwijze second opinion

Bij Struijk Audiciens nemen we alle tijd en hebben wij aandacht voor uw verhaal en ervaring. We zijn benieuwd wat u ervaart met uw huidige toestel en welke punten u verbeterd wilt hebben. Aan de hand van een gesprek verzamelen we informatie over uw gehoorverlies, de precieze klachten en uw hoortoestel(len). Na het gesprek zullen we bepaalde metingen bij u afnemen.

Eerlijk advies bij second opinion

Om een goed beeld te krijgen, legt uw Struijk audicien uw gehoor en de huidige hooroplossing naast elkaar. Op basis van het gesprek en de metingen ontvangt u een betrouwbare indicatie van de verbeteringen die realiseerbaar zijn. Wilt u dat een professional van Struijk Audiciens een second opinion geeft over uw hooroplossing? Dat is geen probleem. Zo bent u verzekerd van een onafhankelijk en eerlijk advies. U bent altijd welkom in één van onze vestigingen.

Second opinion aanvragen?


Rudi Struijk

Direct contact?
U kunt bellen naar een Struijk Audiciens-vestiging bij u in de buurt. Onze kundige medewerkers staan voor u klaar om u vriendelijk te woord te staan.

Vestiging Den Bosch:
(073) 612 64 48

Vestiging Geldermalsen:
(0345) 57 06 75

Vestiging Leerdam:
(0345) 342 130
Vestiging Bergen op Zoom:
(0164) 245264