Hoorproblemen

Second opinion


Ondanks de inspanningen en de goede bedoelingen van uw (vorige) audicien is het natuurlijk mogelijk dat u niet tevreden bent met de huidige resultatenStruijk Audiciens biedt een second opinion waarbij u een nieuwe beoordeling krijgt van uw gehoorsituatie, persoonlijke begeleiding van ervaren audiciens, consistentie door altijd dezelfde audicien en een op maat gemaakt voorstel om uw gehoorzorg te verbeteren.

Vraag second opinion aan

TV oplossingen voor slechthorenden

Waarom is een second opinion zinvol?

Om een goed beeld te krijgen, legt uw Struijk audicien uw gehoor en de huidige hooroplossing naast elkaar. Op basis van het gesprek en de metingen ontvangt u een betrouwbare indicatie van de verbeteringen die realiseerbaar zijn. Uw situatie is wellicht verkeerd ingeschat, maar dat betekent niet dat de problemen niet op te lossen zijn. U bent altijd welkom in een van onze winkels voor het opnieuw bekijken van de situatie.

Hoe werkt de second opinion?

Bij Struijk Audiciens nemen we alle tijd en hebben wij aandacht voor uw verhaal en ervaring. We zijn benieuwd wat u ervaart in uw huidige situatie en welke punten u verbeterd wilt hebben. Aan de hand van een gesprek verzamelen we informatie over uw gehoorverlies, de precieze klachten en uw hoortoestel(len). Vervolgens maken we, indien nodig, een plan voor het verdere verloop.

Kosten second opinion

De intake van een Second Opinion is gratis bij. Struijk Audiciens. Mocht er extra hulp nodig zijn wanneer blijkt dat u in het verleden inderdaad niet de juiste oplossing heeft gekregen van uw vorige audicien, worden er kosten van € 37,50 per 30 minuten consult gerekend. U bent vrij om bij een andere audicien aan te kloppen en de huidige situatie te laten herzien. Tenslotte wilt u alleen de beste hoorzorg.

Second opinion
aanvragen 


Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Vriendelijk deskundig en niet opdringerig stuurde me eerst naar kno arts moet in Jan naar toe wachten maar op de vervolgstappen

C Baggerman


Na mijn eerste gehoor apparaat aan mijn tweede toe en weer prima geholpen goed advies en weer alle tijd om het voor jou juiste apparaat naar jou wensen afgesteld te krijgen. Prima bedrijf en vertrouwt.

Gerrit de Kleijn


Ik kwam op aanraden van mijn huisarts een meting laten doen en ik heb het als zeer professioneel ervaren. Mijn gehoor is wat minder geworden op bepaalde vlakken maar nog geen reden om er iets aan te gaan doen. Wat ook een advies is. Uiteindelijk ook kosteloos wat ik zeer netjes vind.

Michiel