Garantie hoortoestel

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen met uw gehoorprobleem. Dat betekent dat wij altijd voor u klaar staan om u te adviseren én met een uitstekende service.

U krijgt standaard 5 jaar garantie bij de aankoop van een hoortoestel. 2 jaar vanuit de fabriek en 3 jaar verlengde garantie vanuit Struijk Online. Diefstal en verlies vallen niet onder de garantie. Hiervoor kunt u een extra verzekering afsluiten bij hoortoestellenverzekering.nl

Raakt uw hoorhoortoestel defect, dan bieden wij deze namens u ter reparatie aan. De kosten hiervoor worden vergoed door de fabrikant of door de zorgverzekeraar. Daarvoor verwachten zij wel dat u uw hoortoestel naar eer en geweten onderhoudt en gebruikt. Ook dit willen wij voor u zo gemakkelijk mogelijk maken en dus geven we u hierover meer informatie.

Het Struijk servicepakket

Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt blijven horen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken, bieden wij u het Struijk servicepakket aan.

Wat zijn de voordelen?

  • Jaarlijkse controle van 30 minuten
  • Een gratis schoonmaaksetje + andere reserve-onderdelen
  • 50% korting bij verlies of diefstal van een gehoorapparaat uit categorie 1 t/m 5
  • Gratis droogdoos

Wat zijn de kosten?

  • Servicepakket batterijen mono €183,50
  • Servicepakket batterijen stereo €231,-

  • Servicepakket oplaadbaar mono €115,50
  • Servicepakket oplaadbaar stereo €202,-

Dit wil ik ook
foto van oor

Wat valt er binnen het Struijk servicepakket?

Jaarlijks worden uw hoortoestellen schoongemaakt en gecontroleerd. Ook wordt er gekeken of uw hoortoestel nog steeds optimaal aansluit bij uw behoefte. Uw gehoor wordt getest en blijkt het toestel niet meer perfect aan te sluiten, dan wordt deze direct aangepast.

In het geval van verlies of diefstal krijgt u 50% korting op een vervangend hoortoestel. Dit geldt voor gehoorapparaten uit de categorie 1 t/m 5. Deze korting wordt berekend op basis van de actuele prijslijst. Als uw oude hoortoestel niet meer leverbaar is, krijgt u een vergelijkbaar gehoorapparaat.

Binnen het servicepakket krijgt u altijd gratis een schoonmaaksetje, waarmee u heel gemakkelijk uw hoortoestel kunt onderhouden. In het geval van een Luidspreker in het oor gehoorapparaat (LIHO) krijgt u daar een reserve luidspreker en domes bij. Domes zijn de dopjes die op de luidspreker worden geplaatst. In het geval van een achter het oor hoortoestel (AHO) krijgt u bij uw schoonmaaksetje ook een spiraalborsteltje en een slang.

Kan ik mijn gehoorapparaat verzekeren?

U kunt een verzekering afsluiten voor uw gehoorapparaten.

U krijgt standaard 5 jaar garantie bij de aankoop van een hoortoestel. 2 jaar vanuit de fabriek en 3 jaar verlengde garantie vanuit Struijk Audiciens. Diefstal en verlies vallen niet onder de garantie. Hiervoor kunt u een extra verzekering afsluiten bij hoortoestellenverzekering.nl

Servicepakket aanvragen?

Wilt u de voordelen van het Struijk Servicepakket niet missen? Neem dan contact met ons op!