Image

E-audicien voor hoorhulp


Voor het afstellen van uw hoortoestellen is het gebruikelijk om naar een Struijk-vestiging bij u in de buurt te gaan. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Ook al bent u thuis, op uw werk, onderweg of op uw favoriete vakantiebestemming. Wij als e-audicien kunnen nu op elke plaats uw hoortoestellen op afstand bedienen.

Hoe werkt een E-audicien?


Het op afstand aanpassen of bijstellen van uw gehoorapparaat wordt ook wel ‘remote fitting’ of ‘remote fine-tuning’ genoemd. Het komt erop neer dat de e-audicien uw hoortoestel op afstand bediend met behulp van internet en een app op uw smartphone. De aanpassingen worden door de e-audicien direct naar uw eigen hoortoestel gestuurd. Dat bespaart u een hoop (reis)tijd.

  • Online aanpassing van het hoortoestel
  • Onderhoud op afstand
  • Productadvies zonder winkelbezoek
  • Ondersteuning bij het koppelen van accessoires
  • Online gehoortest laten afnemen

Met de komst van de e-audicien hoeft u niet meer voor kleine aanpassingen naar de winkel toe, maar kunt u het vanaf uw huidige bestemming regelen.

Bent u geïnteresseerd?

Voordelen van de E-audicien

Natuurlijk blijft Struijk Audiciens de vertrouwde persoonlijke service leveren. Het enige verschil is dat u voor technische problemen niet meer de deur uit hoeft. Met hulp van de e-audicien kunnen wij uw hoortoestellen aanpassen - waar u ook bent. Daarnaast nemen de aanpassingen minder tijd in beslag. Dit zorgt ervoor dat de aanpassingen tijdens de proefperiode snel worden doorgevoerd, waardoor het hoortoestel sneller aan uw verwachtingen en wensen voldoet.

Hoe werkt op afstand benienen precies?

Het idee van een e-audicien spannend? Laat ons u geruststellen: vooraf legt uw audicien in de winkel aan u uit hoe het precies werkt. Heeft u een hoorprobleem? Dan stuurt een een berichtje naar uw audicien. Uw Struijk audicien ontvangt uw verzoek om het hoortoestel bij te stellen. De aanpassingen worden door de audicien uitgevoerd en online naar u verstuurd. Vervolgens ontvangt u een melding op uw smartphone met de boodschap dat uw audicien de aanpassingen voor u heeft klaargezet.

Technische problemen

U kunt via uw smartphone een bericht sturen naar uw e-audicien. In het bericht beschrijft u bij welke luistersituatie(s) u een probleem ervaart. Met deze informatie gaat uw audicien aan de slag. Hij of zij past de instellingen van uw toestel op afstand aan. Met een druk op de knop worden de nieuwe instellingen automatisch in uw hoortoestel geprogrammeerd.

Is mijn hoortoestel geschikt?

De hoortoestellen die via de smartphone aangepast kunnen worden zijn vrij nieuw en zijn sinds 2017 gelanceerd. Vanaf dat moment verschijnen er telkens nieuwe modellen op de markt. Benieuwd of uw hoortoestel werkt met een e-audicien? Neem contact op met uw Struijk vestiging. Dan kijken en denken we graag met u mee.

Meer informatie over de E-audicien?


Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheid van het op afstand bedienen van uw hoortoestel, maar weet u nog niet goed hoe dit werkt? Neem dan contact op met een van onze vestigingen. De audicien ter plaatse neemt de mogelijkheden rustig met u door.

Werfpad 8J
5212 VJ 's-Hertogenbosch
073-6126448

Rijksstraatweg 2
4191 SE Geldermalsen
0345-570675

Kerkstraat 26
4141 AW Leerdam
0345-342130

Antwerpsestraat 149
4611 AE Bergen Op Zoom
0164-245264

Wat zeggen klanten over Struijk Audiciens?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:
Het is prima gegaan. Heb geen suggesties.
Anne van Hoorn

In twee vestigingen geweest (Leerdam en Den Bosch) voor het aanmeten van hoortoestellen. In eerste instantie Leerdam, aangezien er in Den Bosch op korte termijn geen gelegenheid was voor een afspraak. Uitstekend voorgelicht welk toestel voor mijn specifieke situatie het meest geschikt is, keuze bepaald. Daarna ook in Leerdam mijn hoortoestellen opgehaald: duidelijke uitleg hoe e.e.a. werkt, app geïnstalleerd op mijn I-phone Hier direct een aantal vervolg afspraken kunnen maken voor controle in vestiging Den Bosch, aangezien dit voor mij logistiek gezien handiger is. Overdracht van mijn dossier van de ene naar de andere vestiging is in mijn optiek uitstekend verlopen. In Den Bosch neemt men alle tijd m.b.t. ervaringen over het gemak / ongemak van het gebruik / dragen van de toestellen en passen ter plekke e.e.a. aan en kan ik voor kleine technische probleempjes (vaak te wijten aan mijn onkunde) zonder afspraak terecht. Ik ben (hobby) muzikant en heb de vraag neergelegd om voor mij te kijken naar een 'in ear' monitor systeem: hier heeft men geen ervaring mee, maar stellen alles in het werk om dat naar mijn wensen in te vullen, en daar heb ik alle vertrouwen in
Henny van Zijl..... (heb geen ervaring bij andere aanbieders, maar dit voelt gewoon goed. Ben door meerdere mensen uit mijn omgeving geadviseerd om naar Struijk te gaan i.p.v. andere (prijs?) aanbieders

erg tevreden hoe ik ben geholpen. Kon wachten tot het gehoortoestel weer gemaakt was. Vriendelijk ontvangen en geholpen!
InesBrouwers ( DHR E.J. van Leeuwen)

Waar twee andere hoorspecialisten mij niet konden helpen, is Struijk er wél in geslaagd mij te helpen! De reden is dat die anderen binnen hun standaard oplossingen blijven hangen, terwijl Struijk net zo lang blijft zoeken totdat de juiste oplossing gevonden is.
Ton

Bekijk alle ervaringen over Struijk Audiciens