E-audicien voor hoorhulp


Voor het afstellen van uw hoortoestellen is het gebruikelijk om naar een Struijk-vestiging bij u in de buurt te gaan. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Of u nu thuis bent, op uw werk, onderweg of misschien zelfs op uw favoriete vakantiebestemming; met de e-audicien is het mogelijk om uw hoortoestel op afstand te bedienen.

Hoe werkt een E-audicien?


Het op afstand aanpassen of bijstellen van uw gehoorapparaat wordt ook wel ‘remote fitting’ of ‘remote fine-tuning’ genoemd. Het komt erop neer dat de e-audicien uw hoortoestel op afstand bedient met behulp van een app op uw smartphone. De aanpassingen worden door de e-audicien direct naar uw eigen hoortoestel gestuurd. Dat bespaart u een hoop (reis)tijd.

  • Online aanpassing van het hoortoestel
  • Onderhoud op afstand
  • Productadvies zonder winkelbezoek
  • Ondersteuning bij het koppelen van accessoires
  • Online gehoortest laten afnemen

Met de komst van de e-audicien hoeft u voor kleine aanpassingen niet meer voor kleine aanpassingen naar de winkel toe, maar kunt u dit regelen waar u ook bent.

Bent u geïnteresseerd?

Voordelen van de E-audicien

Natuurlijk blijft Struijk Audiciens de vertrouwde persoonlijke service leveren. Het enige verschil is dat u voor technische problemen niet meer de deur uit hoeft. Met hulp van de e-audicien kunnen wij uw hoortoestellen aanpassen - waar u ook bent. Daarnaast nemen de aanpassingen minder tijd in beslag. Dit zorgt ervoor dat de aanpassingen tijdens de proefperiode snel worden doorgevoerd, waardoor het hoortoestel sneller aan uw verwachtingen en wensen voldoet.

Hoe werkt op afstand bedienen precies?

Vindt u het idee van een e-audicien spannend? Laat ons u geruststellen: vooraf legt uw audicien in de winkel aan u uit hoe het precies werkt. Het is eenvoudiger dan u misschien denkt! Heeft u een hoorprobleem? Dan stuurt u een berichtje naar uw audicien. Uw Struijk audicien ontvangt uw verzoek om het hoortoestel bij te stellen. De aanpassingen worden door de audicien uitgevoerd en online naar u verstuurd. Vervolgens ontvangt u een melding op uw smartphone met de boodschap dat uw audicien de aanpassingen voor u heeft klaargezet. Met één druk op de knop worden de nieuwe instellingen automatisch in uw hoortoestel geprogrammeerd.

Technische problemen

U kunt via de app op uw smartphone een bericht sturen naar uw e-audicien. In het bericht beschrijft u bij welke luistersituatie(s) u een probleem ervaart. Met deze informatie gaat uw audicien aan de slag. Hij of zij past de instellingen van uw toestel op afstand aan.

Is mijn hoortoestel geschikt?

De hoortoestellen die via de smartphone aangepast kunnen worden zijn vanaf 2017 gelanceerd. Sindsdien zijn er steeds meer modellen op de markt verschenen die op afstand bediend kunnen worden. Bent u benieuwd of dit met uw hoortoestel mogelijk is? Neem contact op met uw Struijk vestiging. Dan kijken en denken we graag met u mee.

De winkels van Struijk Audiciens

Amersfoort

De Kamp 86
3811 AT Amersfoort
033 472 8183

Bergen op Zoom

Antwerpsestraat 149
4611 AE Bergen op Zoom
0164 245 264

Breda

Nieuwe Ginnekenstraat 6
4811 NR Breda
076 870 0066

Den Bosch

Werfpad 8J
5212 VJ ‘s-Hertogenbosch
073 6126 448Geldermalsen

Rijksstraatweg 2
4191 SE Geldermalsen
0345 570 675

Leerdam

Kerkstraat 26
4141 AW Leerdam
0345 342 130

Sneek

Sint Antoniusplein 40
8601 HK Sneek
0515 460 480

Struijk Online

Werfpad 8J
5212 VJ ‘s-Hertogenbosch
085 401 9461

Wat zeggen klanten over Struijk Audiciens?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:
Heel tevreden en super geholpen door Willemijn.
H vd Kammen

Zojuist voor het eerst apparaten laten aanmeten, dus wel erg snel voor reactie, maar tot hier toe heel tevreden . Komt allemaal adequaat en klantvriendelijk over. Over het resultaat nog weinig te zeggen!
B van Gorp

Zeer correct en deskundig. Echter voor mij was het geen oplossing. Er werd alle tijd genomen voor mij.
Richard van Vliet

Bekijk alle ervaringen over Struijk Audiciens