E-audicien

Voor hoorhulp


Voor het afstellen van uw hoortoestellen is het gebruikelijk om naar een Struijk-vestiging bij u in de buurt te gaan. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Of u nu thuis bent, op uw werk, onderweg of misschien zelfs op uw favoriete vakantiebestemming; met de e-audicien is het mogelijk om uw hoortoestel op afstand te bedienen.


TV oplossingen voor slechthorenden

Hoe werkt een E-audicien?


Het op afstand aanpassen of bijstellen van uw gehoorapparaat wordt ook wel ‘remote fitting’ of ‘remote fine-tuning’ genoemd. Het komt erop neer dat de e-audicien uw hoortoestel op afstand bedient met behulp van een app op uw smartphone. De aanpassingen worden door de e-audicien direct naar uw eigen hoortoestel gestuurd. Dat bespaart u een hoop (reis)tijd.

  • Online aanpassing van het hoortoestel
  • Onderhoud op afstand
  • Productadvies zonder winkelbezoek
  • Ondersteuning bij het koppelen van accessoires
  • Online gehoortest laten afnemen

Met de komst van de e-audicien hoeft u voor kleine aanpassingen niet meer voor kleine aanpassingen naar de winkel toe, maar kunt u dit regelen waar u ook bent.

Bent u geïnteresseerd?


Voordelen van de E-audicien

Natuurlijk blijft Struijk Audiciens de vertrouwde persoonlijke service leveren. Het enige verschil is dat u voor technische problemen niet meer de deur uit hoeft. Met hulp van de e-audicien kunnen wij uw hoortoestellen aanpassen - waar u ook bent. Daarnaast nemen de aanpassingen minder tijd in beslag. Dit zorgt ervoor dat de aanpassingen tijdens de proefperiode snel worden doorgevoerd, waardoor het hoortoestel sneller aan uw verwachtingen en wensen voldoet.

Hoe werkt op afstand bedienen precies?

Vindt u het idee van een e-audicien spannend? Laat ons u geruststellen: vooraf legt uw audicien in de winkel aan u uit hoe het precies werkt. Het is eenvoudiger dan u misschien denkt! Heeft u een hoorprobleem? Dan stuurt u een berichtje naar uw audicien. Uw Struijk audicien ontvangt uw verzoek om het hoortoestel bij te stellen. De aanpassingen worden door de audicien uitgevoerd en online naar u verstuurd. Vervolgens ontvangt u een melding op uw smartphone met de boodschap dat uw audicien de aanpassingen voor u heeft klaargezet. Met één druk op de knop worden de nieuwe instellingen automatisch in uw hoortoestel geprogrammeerd.

Technische problemen

U kunt via de app op uw smartphone een bericht sturen naar uw e-audicien. In het bericht beschrijft u bij welke luistersituatie(s) u een probleem ervaart. Met deze informatie gaat uw audicien aan de slag. Hij of zij past de instellingen van uw toestel op afstand aan.

Is mijn hoortoestel geschikt?

De hoortoestellen die via de smartphone aangepast kunnen worden zijn vanaf 2017 gelanceerd. Sindsdien zijn er steeds meer modellen op de markt verschenen die op afstand bediend kunnen worden. Bent u benieuwd of dit met uw hoortoestel mogelijk is? Neem contact op met uw Struijk vestiging. Dan kijken en denken we graag met u mee.

Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

kom al jaren bij STRUIJK in den Bosch na de verhuizing is de service er alleen maar beter op geworden Alleen jammer dat men voor nieuwe hoortoestellen buiten de categorieën van het ziekenfonds geen goede betalingsregeling heeft

gjp van uggelen


Duidelijke uitleg, ik ben al jaren een tevreden klant, na beter horen, is dit op alle fronten een betere audicien!

J.W. Toonssen


Sfeer is gastvrij en ontspannen. Uitleg en begeleiding is duidelijk en professioneel.

F. Versteeg
Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips