Gehoorbescherming voor het slapen

Een goede nachtrust is belangrijk voor ieder mens. Er zijn er echter oorzaken die dit kunnen verstoren. Bijvoorbeeld:

➡ Veel omgevingsgeluiden in de buurt of bij de buren
➡ Een snurkende partner
➡ Onregelmatige slaaptijden (ploegendiensten, treinverkeer of studenten)

Voor mensen die licht slapen (dus snel wakker zijn van omgevingsgeluiden) zijn oordoppen de ideale oplossing. Hierdoor heeft ook de lichte slaper een goede nachtrust.

Waar kan ik uit kiezen bij oordoppen voor het slapen?

Voor oordoppen voor het slapen zijn er standaard oordopjes en op maat gemaakte slaapdoppen. Ook voor gehoorbescherming bij het slapen adviseren wij om te starten met standaard oordopjes. Deze universele oordopjes kosten weinig en passen mogelijk al goed genoeg bij uw oren. Wanneer standaard oordoppen toch niet goed functioneren adviseren wij pas om op maat aangemeten oordoppen te bestellen.

Standaard oordoppen voor slapen

Wanneer u voor het eerst bij Struijk Audiciens komt voor oordoppen adviseren wij altijd standaard oordoppen van Noizezz. Met deze oordoppen kunt u testen of de dopjes de oren goed afsluiten. Wanneer dit het geval is heeft u aan standaard oordoppen genoeg.

Eigenschappen van Noizezz Purple Mild:
– Veilig, steken niet uit het oor.
– Geen afgesloten gevoel in het oor.
– Filter kleur: paars
– Demping: tot 17 dB
– Gewicht: +/- 0,25 gr

De Noizezz Purple Mild oordoppen worden standaard geleverd met 4 maten S, M, L en XL in de verpakking en een setje filters. Op deze manier zit er altijd de juiste maat in de verpakking.


Oordoppen op maat slapen den bosch

Struijk Relax: Oordoppen op maat voor slapen

Wanneer standaard oordoppen dus niet werken kunt u bij Struijk Audiciens terecht voor op maat gemaakte slaapoordoppen. De Struijk Relax Oordoppen zijn volledig uitgehold zodat ze comfortabel zijn bij het dragen en hebben geen filter.

  • Perfecte pasvorm (op maat gemaakt)
  • Extra zacht siliconenmateriaal
  • Ventilatie van de gehoorgang
  • Geen uitstekende delen
  • Eenvoudig in- en uithalen

Op maat gemaakte beschermers zijn te koop vanaf basis € 110,- tot professioneel € 165,- Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs bij één van onze vestigingen.

Gehoorbescherming op maat voor het slapen?

Vraag ze aan bij Struijk Audiciens