Gehoorbescherming voor zwemmen

Zwemmen is heerlijk ontspannend. Natuurlijk wilt u zich dan geen zorgen maken om water in uw oren. Speciale zwemdoppen beschermen uw oren tegen mogelijk oncomfortabele of zelfs schadelijke gevolgen van zwemmen, zoals bijvoorbeeld een zwemmersoor en oorontstekingen.

Voordelen van zwemdopjes:

  • Zorgen dat u gemakkelijker in slaap valt, doordat ze omgevingsgeluiden dempen. 
  • Slaapdoppen zijn ook goed te gebruiken wanneer u overdag even wilt ontspannen. 
  • Extra zacht en comfortabel. 

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over slaapdoppen


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Wat een wereld van verschil, van een "keten", naar de zelfstandige audicien Struijk. Ik heb al meer dan 10 jaar een gehoorprobleem, maar ik heb nog niet eerder zo'n verbetering van gehoor gehad met de nieuwe hoortoestellen. Wat een aandacht en nazorg wordt er gegeven en......... met resultaat! Bedankt Mariëlle! en Heleen!

Hans van der Sar


Dit is niet alleen service, maar zeer sterk klant gericht. Voor alle vragen, problemen, of wat dan ook, komen zij met een oplossing en je gaat met geluid, in je oren, de winkel uit! Echt Struijk! SUPER!

Hans Helmerhorst


Top bedrijf. Zeer plezierig geholpen en geadviseerd door Nicole. Hiervoor veel getobd bij een landelijke keten. Bij Struijk veel beter geadviseerd en zeker niet duurder.

Rieneke Huisman