Gehoorbescherming

Voorkom blijvende schade met oordoppen


Een goed gehoor is een kostbaar bezit. Daarom kan het in sommige situaties belangrijk zijn om uw gehoor te beschermen. Lawaaibeschadiging gebeurt vaak ongemerkt. Langdurige blootstelling aan harde geluiden (80dB of meer) kan uw gehoor al onherstelbaar beschadigen. Door gebruik van de juiste gehoorbescherming kunt u beschadiging van uw gehoor voorkomen.


Image

Soorten gehoorbescherming

voor iedere situatie

Veelgestelde vragen


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

kom al jaren bij STRUIJK in den Bosch na de verhuizing is de service er alleen maar beter op geworden Alleen jammer dat men voor nieuwe hoortoestellen buiten de categorieën van het ziekenfonds geen goede betalingsregeling heeft

gjp van uggelen


In twee vestigingen geweest (Leerdam en Den Bosch) voor het aanmeten van hoortoestellen. In eerste instantie Leerdam, aangezien er in Den Bosch op korte termijn geen gelegenheid was voor een afspraak. Uitstekend voorgelicht welk toestel voor mijn specifieke situatie het meest geschikt is, keuze bepaald. Daarna ook in Leerdam mijn hoortoestellen opgehaald: duidelijke uitleg hoe e.e.a. werkt, app geïnstalleerd op mijn I-phone Hier direct een aantal vervolg afspraken kunnen maken voor controle in vestiging Den Bosch, aangezien dit voor mij logistiek gezien handiger is. Overdracht van mijn dossier van de ene naar de andere vestiging is in mijn optiek uitstekend verlopen. In Den Bosch neemt men alle tijd m.b.t. ervaringen over het gemak / ongemak van het gebruik / dragen van de toestellen en passen ter plekke e.e.a. aan en kan ik voor kleine technische probleempjes (vaak te wijten aan mijn onkunde) zonder afspraak terecht. Ik ben (hobby) muzikant en heb de vraag neergelegd om voor mij te kijken naar een 'in ear' monitor systeem: hier heeft men geen ervaring mee, maar stellen alles in het werk om dat naar mijn wensen in te vullen, en daar heb ik alle vertrouwen in

Henny van Zijl


Alleen maar positief, er is alle tijd aan besteed geen gejaag alles echt goed bekeken wat voormijhet beste is, mijn dank aan Amy .

Flip van Bruchem