Gehoorbescherming

Voorkom blijvende schade met oordoppen


Een goed gehoor is een kostbaar bezit. Daarom kan het in sommige situaties belangrijk zijn om uw gehoor te beschermen. Lawaaibeschadiging gebeurt vaak ongemerkt. Langdurige blootstelling aan harde geluiden (80dB of meer) kan uw gehoor al onherstelbaar beschadigen. Door gebruik van de juiste gehoorbescherming kunt u beschadiging van uw gehoor voorkomen.


Image

Soorten gehoorbescherming

voor iedere situatie

Veelgestelde vragen


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Wat een wereld van verschil, van een "keten", naar de zelfstandige audicien Struijk. Ik heb al meer dan 10 jaar een gehoorprobleem, maar ik heb nog niet eerder zo'n verbetering van gehoor gehad met de nieuwe hoortoestellen. Wat een aandacht en nazorg wordt er gegeven en......... met resultaat! Bedankt Mariëlle! en Heleen!

Hans van der Sar


Vandaag - zoals bij elk bezoek - gastvrij ontvangen en deskundig geholpen. Absolute aanrader als je audicien nodig hebt!

Elian HB


Dit is niet alleen service, maar zeer sterk klant gericht. Voor alle vragen, problemen, of wat dan ook, komen zij met een oplossing en je gaat met geluid, in je oren, de winkel uit! Echt Struijk! SUPER!

Hans Helmerhorst