Verwijzing KNO-arts

Wanneer u hoorproblemen heeft, is uw huisarts uw eerste aanspreekpunt. Uw huisarts zal u al snel doorverwijzen naar een KNO-arts of een audiologisch centrum waar u een specialistische dienstverlening krijgt.

We kunnen ons goed voorstellen dat u zich afvraagt wat daar voor u kan worden gedaan. Daarom leggen we graag aan u uit wat deze specialisten voor u kunnen betekenen en hoe Struijk Audiciens met deze partijen samenwerkt.

Image

De KNO-arts

'KNO' staat voor 'keel, neus en oor'. Een KNO-arts is de specialist op het gebied van alles wat met keel, neus en oor te maken heeft. Bent u tussen de 16 en 67 jaar? Dan is de KNO-arts de aangewezen persoon om vast te stellen of u last heeft van slechthorendheid en wat de oorzaak is.

Komt u bij Struijk Audiciens langs? Dan is het ook mogelijk dat wij u adviseren om bij een KNO-arts langs te gaan.
Wij willen namelijk graag de kwaliteit van uw dagelijkse bezigheden vergroten. En dat begint met een bezoek aan de KNO-arts. Wij kunnen de symptomen bestrijden, maar de KNO-arts kan de oorzaak achterhalen.

Wanneer bijvoorbeeld is vastgesteld dat u de ziekte van Ménière heeft, dan is de KNO-arts er om u te begeleiden. Uw Struijk audicien helpt u om uw dagelijkse bezigheden makkelijker te maken. De samenwerking tussen Struijk Audiciens en de KNO-arts is daarom essentieel.

Audiologisch centrum

Uw Struijk audicien staat graag voor u klaar en kan u advies geven over verschillende onderwerpen. Toch kan het zijn dat we u moeten doorverwijzen naar een audiologisch centrum. De complexe zaken van de hoorzorg worden door het audiologisch centrum overgenomen. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van ernstige oorsuizen of meervoudige handicaps.

Speelt uw slechthorendheid een rol op uw werk of bij het volgen van onderwijs? U bent altijd welkom bij uw Struijk audicien voor persoonlijk advies. Hij of zij kan u dan doorverwijzen naar het audiologisch centrum.

Kinderen tot en met 16 jaar

Verminderd gehoor bij kinderen en jongeren tot en met 16 jaar is niet gebruikelijk. Daarom wordt hij of zij altijd doorverwezen naar een audiologisch centrum. Bij het audiologisch centrum staat een multidisciplinair team klaar om uw kind te begeleiden. Ook worden hier de hoorstellen vergoed.

Wilt u meer weten? Of heeft u een doorverwijzing gekregen van uw KNO-arts? Struijk Audiciens helpt u graag verder. Maak een afspraak met één van onze audiciens door onderstaand formulier in te vullen.

Contact opnemen met Struijk Audiciens?

Wilt u graag een afspraak maken of een vraag stellen? Dat kan heel eenvoudig online. Graag ontvangen wij onderstaande gegevens van u. Op deze manier kunnen wij u benaderen voor een afspraak. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verzonden, bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Rudi Struijk

Direct contact?

U kunt bellen naar een Struijk Audiciens-vestiging bij u in de buurt. Onze kundige medewerkers staan voor u klaar om u vriendelijk te woord te staan.

Vestiging Amersfoort
(033) 47281 83
Vestiging Bergen op Zoom
(0164) 245 264
Vestiging Breda
(076) 870 0066
Vestiging Den Bosch:
(073) 612 64 48

Vestiging Geldermalsen:
(0345) 57 06 75

Vestiging Leerdam:
(0345) 342 130
Vestiging Sneek:
(0515) 460 480