Gehoorbescherming voor zwemmen

Zwemmen is heerlijk ontspannend. Natuurlijk wilt u zich dan geen zorgen maken om water in uw oren. Speciale zwemdoppen beschermen uw oren tegen mogelijk oncomfortabele of zelfs schadelijke gevolgen van zwemmen, zoals bijvoorbeeld een zwemmersoor en oorontstekingen.

Voordelen van zwemdopjes:

  • Zorgen ervoor dat er geen water meer in uw oren komt.
  • Dempen het geluid niet; ook met zwemdoppen hoort u nog goed.
  • De zwemdoppen zijn te gebruiken tijdens baden of douchen.
  • Comfortabel en gemakkelijk.
  • Geen drukkend gevoel op de oren.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over zwemdoppen


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen.

Viona Scholte


Zeer correct en deskundig. Echter voor mij was het geen oplossing. Er werd alle tijd genomen voor mij.

Richard van Vliet


ik heb al een kleine 30 jaar een gehoortoestel en ben al bij veel audiciens geweest. Ook voor dat de vestiging in bergen op zoom door Struijk werd overgenomen was ik hier al klant. Sinds deze vestiging van Struijk is, gaat het prima, goed service en prettig dat het nu wel mogelijk is via de ziektekostenverzekering gehoor toestellen te kopen. Maar ik wil in het bijzonder de waardering uitspreken over Mariëlle Rovers, die op een bijzonder prettige manier, met veel kennis van zaken een geweldige service verleend. Zoals zo vaak het geval is, wordt een onderneming gemaakt of gebroken door de medewerkers. In dit geval is dit zeker zo, Mariëlle straalt zoveel rust uit, heeft bijzonder veel geduld, en geeft daarbij hele duidelijke uitleg en zeer hoge service. Heel prettig om door haar geholpen te worden

peter van Tilburg