Struijk Breda

Struijk Audiciens Breda

Nieuwe Ginnekenstraat 6

4811 NR
Breda

Telefoon: 076-8700066
E-mail: [email protected]


Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten -
Zondag Gesloten

Audicien in Breda

Bij Struijk Audiciens draait alles om de klant en gehele hooroplossingen. Struijk Breda streeft naar eerlijk advies en hoogwaardige service. We onderscheiden ons door te focussen op kwaliteit, niet alleen met hoortoestellen maar ook met gehoorbescherming. Onze audiciens zijn zorgverleners die duurzame oplossingen bieden. Bij Struijk ligt de focus niet op het hoortoestel, maar op het oplossen van uw hoorprobleem. De Audiciens van Struijk Breda zetten al hun kennis en ervaring in om uw hoorprobleem te verhelpen. 

Gratis hoortest Breda

Wanneer klanten voor het eerst binnen komen bij onze audicien in Breda, krijgen zij altijd een gratis hoortest. Een gratis hoortest duurt 45 minuten tot 1 uur, dit is een pijnloze en vrijblijvende hoortest. Onze Audiciens zorgen voor begeleiding tijdens en na de hoortest. Dit zorgt ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt en eventuele gehoorproblemen effectief kunt aanpakken. Maak vandaag nog een afspraak en neem de eerste stap naar een beter gehoor

Gehoorapparaat kopen Breda

Bij Struijk Breda staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het juiste hoortoestel dat past bij uw specifieke behoeften. Onze deskundige medewerkers nemen de tijd om uw gehoorverlies te erkennen en begeleiden u door het hele proces van intake tot aanpassing en nazorg. Bij Struijk Audiciens kunt u rekenen op vakkundig advies en een breed assortiment van gerenommeerde merken, waaronder Phonak, Oticon, Widex, Resound en Bernafon. Neem vandaag nog de eerste stap naar een verbeterd gehoor en maak een afspraak om uw gehoorapparaat te kopen in Breda.

Gehoorbescherming Breda

Ook voor gehoorbescherming kunt u terecht bij ons. Of u nu standaard oordoppen zoekt of op maat gemaakte oplossingen, Struijk Audiciens Breda heeft hoogwaardige gehoorbescherming voor u. Van standaard oordoppen voor diverse situaties tot op maat gemaakte varianten die perfect passen bij de vorm van uw oren. Ontdek de diverse mogelijkheden van gehoorbescherming op onze webshop.

Jeanine van den Oudenrijn

Leerling-audicien

Image

Lieke Hardonk

Audicien

Image

Rudi Struijk

Audicien

Audicien Rudi Struijk

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Kom nu 4 jaar bij Struijk voor mijn gehoorapparaaten. Wel 3 keer per jaar schoonmaken ivm met mijn werk zand en stof Nu naar 4 jaar groot onderhoud en dat allemaal service en garantie. Waar vindt je dat nog ik weet het bij struijk audicien van mij een dikke 10. En ook de vriendelijk heid super ?? Daar Geld nog: Vriendelijkheid kost geen geld.

Dhr Bos


Vriendelijk deskundig en niet opdringerig stuurde me eerst naar kno arts moet in Jan naar toe wachten maar op de vervolgstappen

C Baggerman


Sfeer is gastvrij en ontspannen. Uitleg en begeleiding is duidelijk en professioneel.

F. VersteegMaak een afspraak