Struijk Sneek

Struijk Audiciens Sneek

Sint Antoniusplein 40

8601 HK
Sneek

Telefoon: 0515-460480
E-mail: [email protected]


Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag Gesloten -
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten -
Zondag Gesloten

Audicien in Sneek

Bij Struijk Audiciens draait alles om de klant en gehele hooroplossingen. Struijk Hoortechniek Sneek streeft naar eerlijk advies en hoogwaardige service. We onderscheiden ons door te focussen op kwaliteit, niet alleen met hoortoestellen maar ook met gehoorbescherming. Onze audiciens zijn zorgverleners die duurzame oplossingen bieden. Bij Struijk ligt de focus niet op het hoortoestel, maar op het oplossen van uw hoorprobleem. De Audiciens van Struijk Hoortechniek Sneek zetten al hun kennis en ervaring in om uw hoorprobleem te verhelpen. 

Gratis hoortest Sneek

Wanneer klanten voor het eerst binnen komen bij onze audicien in Hoortechniek Sneek, krijgen zij altijd een gratis hoortest. Een gratis hoortest duurt 45 minuten tot 1 uur, dit is een pijnloze en vrijblijvende hoortest. Onze Audiciens zorgen voor begeleiding tijdens en na de hoortest. Dit zorgt ervoor dat u de juiste ondersteuning krijgt en eventuele gehoorproblemen effectief kunt aanpakken. Maak vandaag nog een afspraak en neem de eerste stap naar een beter gehoor

Gehoorapparaat kopen Sneek

Bij Struijk Hoortechniek Sneek staan we klaar om u te begeleiden bij het kiezen van het juiste hoortoestel dat past bij uw specifieke behoeften. Onze deskundige medewerkers nemen de tijd om uw gehoorverlies te erkennen en begeleiden u door het hele proces van intake tot aanpassing en nazorg. Bij Struijk Audiciens kunt u rekenen op vakkundig advies en een breed assortiment van gerenommeerde merken, waaronder Phonak, Oticon, Widex, Resound en Bernafon. Neem vandaag nog de eerste stap naar een verbeterd gehoor en maak een afspraak om uw gehoorapparaat te kopen in Sneek.

Gehoorbescherming Sneek

Ook voor gehoorbescherming kunt u terecht bij ons. Of u nu standaard oordoppen zoekt of op maat gemaakte oplossingen, Struijk Audiciens Hoortechniek Sneek heeft hoogwaardige gehoorbescherming voor u. Van standaard oordoppen voor diverse situaties tot op maat gemaakte varianten die perfect passen bij de vorm van uw oren. Ontdek de diverse mogelijkheden van gehoorbescherming op onze webshop.

Steven Gerdingh

Audicien

Image

Bernadette Tijsseling

Audicien

Image

Klasina Fortuin

Baliemedewerker

Image

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Duidelijke uitleg, ik ben al jaren een tevreden klant, na beter horen, is dit op alle fronten een betere audicien!

J.W. Toonssen


Kom nu 4 jaar bij Struijk voor mijn gehoorapparaaten. Wel 3 keer per jaar schoonmaken ivm met mijn werk zand en stof Nu naar 4 jaar groot onderhoud en dat allemaal service en garantie. Waar vindt je dat nog ik weet het bij struijk audicien van mij een dikke 10. En ook de vriendelijk heid super ?? Daar Geld nog: Vriendelijkheid kost geen geld.

Dhr Bos


Alleen maar positief, er is alle tijd aan besteed geen gejaag alles echt goed bekeken wat voormijhet beste is, mijn dank aan Amy .

Flip van BruchemMaak een afspraak