Hoorhulpmiddelen

Andere hooroplossingen

Wanneer u het gehoorapparaat niet in heeft, betekent dit dat u in die uren en zeker in de nacht slechthorend bent. Hierdoor hoort u de deurbel of de telefoon niet.

De mensen zullen zeggen: “Ik heb je gebeld maar je was niet thuis.” En u denkt: “Oh, volgens mij was ik wel thuis.” Veiligheid is hier ook heel belangrijk. De rookmelder wordt bijvoorbeeld niet gehoord in de nacht.

De specialisten van Struijk Audiciens doen er alles aan om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Dat betekent niet alleen met een hoortoestel. Soms heeft u bijvoorbeeld een andere hoorhulpoplossing nodig. Ook daar vertellen we u graag meer over.

Wilt u online onze hoorhulpmiddelen bestellen? Dat kan in onze webshop!

Pakket wek- en waarschuwing met volledige vergoeding

Problemen met bereikbaarheid en veiligheid zijn te voorkomen als u een wek- en waarschuwingssysteem via uw zorgverzekering laat installeren. Deze systemen worden vergoed door uw basiszorgverzekering. In deze video vertelt Rudi Struijk daar meer over.

Heeft u een gehoorverlies van meer dan 35 db en heeft u de afgelopen 5 jaar geen systeem gekocht? Dan heeft u recht op dit systeem vanuit de basisverzekering. Het complete systeem kost tussen de 750 EUR en 1250 EUR + installatiekosten. Dit bedrag krijgt u echter vergoed door de zorgverzekering.

pakket hoorhulpmiddelen met vergoeding

Aanvullende hooroplossingen

Mensen die wel een hoortoestel hebben, kunnen ook aanvullende hooroplossingen in huis halen om te zorgen dat kleine dingen nét wat beter hoorbaar zijn. Wij hebben een compleet assortiment voor u in huis, zodat u alles in úw huis gemakkelijker kunt horen. Iedere situatie voor hooroplossingen vraagt een andere aanpak. Neem daarom contact op met Struijk Audiciens voor advies over hooroplossingen.

TV kijken
slechthorenden

Ontspannen tv kunnen kijken is prettig. Maar als u een gehoorverlies heeft, of een hoortoestel draagt, lukt dit niet altijd.

Met een TV-hoorsystemen kunt u weer ontspannen tv kijken, alleen of samen met uw gezin. En dit is niet alleen geschikt voor de tv, maar u kunt het systeem ook gebruiken op de computer of stereo.

Bekijk de TV oplossingen

Telefoneren slechthorenden

Telefoneren is voor iedereen een geweldig middel om in contact te blijven met vrienden en familie. Ook als u slechthorend bent

Een telefoon met versterking zorgt ervoor dat u uw gesprekspartner beter kunt verstaan. Zo verstaat u degene met wie u aan het praten bent en kunt u, net als iedereen, een goed gesprek voeren.

Bekijk de Telefoons

De deurbel weer goed horen

De deurbel niet kunnen horen is niet prettig. Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit probleem te verhelpen.

Gelukkig zijn er  versterkers, lichtsystemen of trilsystemen die het geluid van de deurbel versterken. Op deze manier kan u de deur gewoon openen voor het bezoek bij uw thuis.

Bekijk de deurbellen

Op tijd gewekt door de wekker

Een wekker geeft aan dat tijd is om op te staan. Logisch. Maar in plaats van een geluidssignaal, wordt u gewekt door trillingen of lichtflitsen.

U hoort de wekker dus weer. Op deze manier is verslapen verleden tijd. Er is geen reden meer om met het verkeerde been uit bed te stappen!

Bekijk de wekkers

Solo-apparatuur voor slechthorenden

Omgevingsgeluiden kunnen een stoorzender zijn. Met soloapparatuur wordt de afstand tussen spreker/luisteraar verkleind.

De achtergrondgeluiden worden gedempt en de spraak wordt versterkt. Dit werkt via FM golven. Deze apparatuur is ook geschikt voor kinderen.

Bekijk de mogelijkheden

Ringleidinginstallaties voor slechthorenden

In steeds meer kerken, theaters en grote zalen wordt er gebruik gemaakt van een ringleiding installatie.

Via deze apparatuur kunt u als slechthorenden aangesloten worden op de ringleiding via het hoortoestel of een kinbeugel. U hoeft dus niet thuis te blijven.

Bekijk de mogelijkheden

Wat zeggen klanten over Struijk Audiciens?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:
Na mijn eerste gehoor apparaat aan mijn tweede toe en weer prima geholpen goed advies en weer alle tijd om het voor jou juiste apparaat naar jou wensen afgesteld te krijgen. Prima bedrijf en vertrouwt.
Gerrit de Kleijn

Duidelijke uitleg, ik ben al jaren een tevreden klant, na beter horen, is dit op alle fronten een betere audicien!
J.W. Toonssen

Bekijk alle ervaringen over Struijk Audiciens

Vragen over hooroplossingen?

Neem contact op met Struijk Audiciens voor al uw vragen over hooroplossingen.

De winkels van Struijk Audiciens

Amersfoort

De Kamp 86
3811 AT Amersfoort
033 472 8183

Bergen op Zoom

Antwerpsestraat 149
4611 AE Bergen op Zoom
0164 245 264

Breda

Nieuwe Ginnekenstraat 6
4811 NR Breda
076 870 0066

Den Bosch

Werfpad 8J
5212 VJ ‘s-Hertogenbosch
073 6126 448Geldermalsen

Rijksstraatweg 2
4191 SE Geldermalsen
0345 570 675

Leerdam

Kerkstraat 26
4141 AW Leerdam
0345 342 130

Sneek

Sint Antoniusplein 40
8601 HK Sneek
0515 460 480

Struijk Online

Werfpad 8J
5212 VJ ‘s-Hertogenbosch
085 401 9461