TV oplossingen

Voor slechthorenden


Iedereen wil ontspannen TV kijken, maar als u een gehoorverlies heeft, is dat niet altijd even vanzelfsprekend. Gelukkig heeft Struijk Audiciens ook daarvoor een oplossing. Met TV-hoorsystemen kijkt u weer ontspannen TV, samen met uw gezin of alleen. En deze zijn niet alleen geschikt voor de TV, maar ook te gebruiken op de computer of met een stereo-installatie.

Bekijk onze TV oplossingen

Image

TV-hoorsystemen

Dit systeem zorgt voor helder geluid en een scherp beeld. Geniet weer van elk TV-moment met de TV oplossingen voor slechthorenden van Struijk Audiciens. Iedere situatie voor hooroplossingen vraagt een andere aanpak. Neem daarom contact op met Struijk Audiciens voor advies over hooroplossingen.

Gezamenlijk genieten met TV oplossingen voor slechthorenden

Het systeem werkt met een zender en een ontvanger. De zender wordt aangesloten op bijvoorbeeld de tv. De ontvanger is een kinbeugelkoptelefoon of een ontvanger die u om uw nek draagt. Ook wel een halslus genoemd. De kinbeugelkoptelefoon is geschikt voor mensen zonder hoortoestel en de halslus geschikt voor mensen met een hoortoestel.

Als u een hoortoestel draagt moet u uw toestel op de T stand zetten. Zo kijkt u weer op een ontspannen manier TV. De gewenste geluidsversterking stelt u eenvoudig zelf in. Een bijkomend voordeel is dat u als enige het bewerkte geluid hoort, terwijl de rest van uw gezelschap TV blijft kijken zoals normaal. U kunt dus samen met anderen ontspannen televisie kijken. Heeft u nog vragen? Neem dan hieronder contact met ons op.


Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


Pakket wek- en waarschuwing

met volledige vergoeding

Heeft u een gehoorverlies van meer dan 35 db en heeft u de afgelopen 5 jaar geen systeem gekocht? Dan heeft u recht op dit systeem vanuit de basisverzekering. Het complete systeem kost tussen de 750 EUR en 1250 EUR + installatiekosten. Dit bedrag krijgt u echter vergoed door de zorgverzekering. In deze video vertelt Rudi Struijk daar meer over.

Ontdek de pakketten