Wat zeggen klanten over Struijk Audiciens?

Dagelijks hebben we bij Struijk Audiciens klanten op bezoek voor een hoortest, een nieuw gehoorapparaat of voor een terugkerend bezoek. Benieuwd wat klanten van ons vinden en hoe ze onze service ervaren? Hieronder ziet u een aantal reacties van onze klanten:

Zeer vriendelijk personeel en goed geholpen.

Viona Scholte

Wat een verschil met de grote ketens. Jullie service, personeel en ook de inlooptijden zijn geweldig. Ik ben blij dat ik via een kennis bij jullie terecht ben gekomen. Veel succes in de nieuwe vestiging op Werfpad 8. Prachtig!

Mevr. van der Heijden-van Dorsselaer

Kom nu 4 jaar bij Struijk voor mijn gehoorapparaaten. Wel 3 keer per jaar schoonmaken ivm met mijn werk zand en stof Nu naar 4 jaar groot onderhoud en dat allemaal service en garantie. Waar vindt je dat nog ik weet het bij struijk audicien van mij een dikke 10. En ook de vriendelijk heid super 👍👍 Daar Geld nog: Vriendelijkheid kost geen geld.

Dhr Bos

Na mijn eerste gehoor apparaat aan mijn tweede toe en weer prima geholpen goed advies en weer alle tijd om het voor jou juiste apparaat naar jou wensen afgesteld te krijgen. Prima bedrijf en vertrouwt.

Gerrit de Kleijn

Al ruim zeven jaar gebruik ik het hoorapparaat van audicien Struijk met veel succes. In april 2019 weigerde het apparaat dienst en na een grondige schoonmaakbeurt door een medewerkster was het euvel gauw verholpen. Geen kosten, gewoon service! Dat is SERVICE!!

Ben Wouters

Duidelijke uitleg, ik ben al jaren een tevreden klant, na beter horen, is dit op alle fronten een betere audicien!

J.W. Toonssen

Géén opdringerig gedoe, gewoon een behandeling die zich vooral onderscheidt door de uitstekende sfeer en vakkundigheid met aanbevelingen waarin de KLANT centraal staat.

J . Singor

Voorheen zat ik bij een keten. Omdat ik vond dat de begeleiding erg slecht was ben ik bij het aanschaffen van een 2e gehoorapparaat overgestapt naar Struijk Audiciens. Ik ben zeer tevreden, temeer omdat je echt het gevoel hebt dat er tijd wordt genomen en er serieus wordt omgegaan met jouw bevindingen over het hoortoestel in de uitprobeerperiode. Daarbij kun je al snel merken dat je met een vakman te maken hebt. Ik had ook niet het gevoel dat er hoortoestellen werden aangesmeerd omdat dit meer winst oplevert voor de audicien, dit in tegenstelling tot de grotere ketens, waarbij ik dit idee wel had.

Thea

Vakkundig en vriendelijk geholpen, o.a. door Auke. Mijn vrouw werkt(e) in de sector, haar oordeel : veel beter dan de gemiddelde audicien.

Gust Roets

Ik kan deze onafhankelijke audicien meer dan van harte aanbevelen. Een prettige ongedwongen en zeer klantvriendelijke sfeer, geeft je ook altijd het gevoel dat men blij is met jou als klant. De service is voortreffelijk en ik ben superblij met mijn audicien bij Struijk Auke.

John Dodde

Struijk Audiciens beoordelen?
Klik op uw specifieke vestiging om een recensie achter te laten in Google:

Den Bosch - Leerdam - Geldermalsen

Schrijf een review
Hoorproblemen
Broers, vrienden én slechthorend
Broers Julius en Hans de Bekker uit Den Bosch zijn elkaars beste vrienden. En ze dragen allebei een hoortoestel.
Lees het complete verhaal