Deurbel oplossingen

Voor slechthorenden


De deurbel niet goed of helemaal niet kunnen horen is niet prettig. Gelukkig zijn er verschillende manieren om toch te weten wanneer er een bezoeker voor de deur staat. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om minder goed te horen, en hoeveel invloed dit kan hebben op dagelijkse situaties. Het is onze passie om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van uw gehoorverlies.

Bekijk onze oplossingen

Image

Geluidsversterkers

Er zijn (draadloze) deurbel versterkers voor slechthorenden die op verschillende plekken in uw huis hoorbaar zijn. Deze versterken het geluid van de deurbel naar een gewenst volume, zodat de deurbel goed hoorbaar is. Daarnaast zijn zowel het volume als de toon van de bel door uzelf aan te passen. Dit is handig voor mensen die bepaalde tonen beter kunnen horen. Deurbel versterker voor slechthorenden

Lichtsignalen

Lichtsystemen zorgen voor duidelijke lichtsignalen wanneer er wordt aangebeld. Deze deurbel voor slechthorenden bestaat uit twee onderdelen. De bel die voorop de deur geplaatst wordt en de ontvanger dicht bij u in de buurt. Wanneer er aangebeld wordt, komen er felle licht flitsen uit de ontvanger. Hierdoor weet u dat er op dat moment iemand voor de deur staat. Deurbel voor slechthorenden met lichtflits

Trilsystemen

Bij trilsystemen draagt u een ontvanger bij zich die trillingen doorgeeft. Dit kan bijvoorbeeld een horloge of telefoon zijn. De trillingen zorgen ervoor dat u weet wanneer de deurbel gaat. Een voordeel van dit systeem is dat u altijd op de hoogte bent van bezoekers, zelfs als u zich in een andere kamer bevindt.


Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


Pakket wek- en waarschuwing

met volledige vergoeding

Heeft u een gehoorverlies van meer dan 35 db en heeft u de afgelopen 5 jaar geen systeem gekocht? Dan heeft u recht op dit systeem vanuit de basisverzekering. Het complete systeem kost tussen de 750 EUR en 1250 EUR + installatiekosten. Dit bedrag krijgt u echter vergoed door de zorgverzekering. In deze video vertelt Rudi Struijk daar meer over.

Ontdek de pakketten