Telefoons

Voor slechthorenden


Heeft u problemen met het duidelijk verstaan van de persoon aan de andere kant van de telefoon? Struijk Audiciens heeft voor u telefoontoestellen die speciaal gemaakt zijn voor slechthorenden. Door middel van telefoons voor slechthorenden kunt u weer een telefoongesprek voeren zonder dat u last heeft van hinder.

Bekijk onze oplossingen

Image

Vaste telefoon met extra versterking

Het gebruik van telefoons is een uitstekende manier om in contact te blijven met vrienden en familie. Dit geldt voor zowel mensen met goed gehoor als voor mensen die slechthorend zijn. Bent u slechthorend, dan heeft Struijk voor u de oplossing. Een telefoon met versterking zorgt ervoor dat u uw gesprekspartner beter verstaat. Het geluid van uw huidige telefoon wordt namelijk versterkt. Tegelijkertijd worden achtergrondgeluiden verminderd. Zo verstaat u degene met wie u aan het praten bent en kunt u, net als iedereen, een goed gesprek voeren. Bekijk alle vaste telefoons voor slechthorenden

Telefoonversterkers

Een losse versterker is een ideale oplossing voor onderweg. Deze kunt u namelijk aan elke telefoon koppelen, zodat u het volume en de klank kunt aanpassen op uw gehoor. Hierdoor hoeft u nergens meer bang te zijn dat u niet kunt telefoneren. Bekijk alle telefoonversterkers

Teksttelefoons

Blijft bellen toch een te lastige opgave? Gelukkig is er dan nog een teksttelefoon. Bij deze telefoon worden de gesproken woorden van uw gesprekspartner in woorden weergegeven in uw telefoon. Dit is niet hetzelfde als een sms, omdat deze dienst gebruikt wordt tijdens het bellen. U kunt gemakkelijk reageren door een bericht terug te typen. Dit wordt dan uitgesproken naar uw gesprekspartner.


Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Ontvang informatie over producten, kortingsacties en gehoortips


Pakket wek- en waarschuwing

met volledige vergoeding

Heeft u een gehoorverlies van meer dan 35 db en heeft u de afgelopen 5 jaar geen systeem gekocht? Dan heeft u recht op dit systeem vanuit de basisverzekering. Het complete systeem kost tussen de 750 EUR en 1250 EUR + installatiekosten. Dit bedrag krijgt u echter vergoed door de zorgverzekering. In deze video vertelt Rudi Struijk daar meer over.

Ontdek de pakketten