Telefoons voor slechthorenden

Hooroplossingen voor in huis

Slecht verstaanbaar door de telefoon of moeite om de andere persoon te volgen? Struijk Audiciens heeft voor u telefoontoestellen die speciaal gemaakt zijn voor slechthorenden. Door middel van versterkers kunt u weer een telefoongesprek voeren zonder dat u last heeft van hinder.

Bij Struijk Audiciens helpen we u graag met oplossingen voor telefonie. Neem daarom contact op met Struik Audiciens voor advies over hooroplossingen en bekijk de opties op deze pagina:

Telefoons voor slechthorenden

Telefoon met extra versterking:

Telefoneren is een geweldig middel om in contact te blijven met vrienden en familie. Dat geldt niet alleen voor mensen die goed kunnen horen. Bent u slechthorend, dan heeft Struijk voor u de oplossing. Een telefoon met versterking zorgt ervoor dat u uw gesprekspartner beter kunt verstaan. Het geluid wordt namelijk versterkt. Tegelijkertijd worden achtergrondgeluiden verminderd. Zo verstaat u degene met wie u aan het praten bent en kunt u, net als iedereen, een goed gesprek voeren.

Telefoon-hoorversterker:

Een losse versterker is een ideale oplossing voor onderweg. Deze kunt u namelijk aan elke telefoon koppelen, zodat u het volume en de klank kunt aanpassen op uw gehoor. Nergens hoeft u meer bang te zijn dat u niet kunt telefoneren, met een telefoon-hoorversterker van uw Struijk Audicien.

Teksttelefoons op recept:

Blijft bellen toch een te lastige opgave? Gelukkig is er dan nog een teksttelefoon. De gesproken woorden van uw gesprekspartner worden daarmee in woorden weergegeven in uw telefoon. Het is niet hetzelfde als een sms, omdat deze dienst gebruikt wordt tijdens het bellen. Wel kunt u gemakkelijk reageren door een bericht terug te typen. Dit wordt dan uitgesproken naar uw gesprekspartner.

Mobiele telefoon oplossingen:

Tot slot bieden onze audiciens ook bluetooth oplossingen aan voor mobiele telefoons. Met een hoorversterker voor de mobiele telefoon kunt u gemakkelijk bellen in de auto.

Bekijk de telefoonoplossingen