Vergoeding gehoorapparaat

Struijk Audiciens heeft als HoorProfs audicien contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. De polissen en premies verschillen per verzekeraar.

HoorProfs audiciens als Struijk Audiciens zijn volledig zelfstandig en dus niet verbonden aan een keten. Door volledige merkonafhankelijkheid kan Struik Audiciens u altijd een objectief advies geven.


Hoorprofs

Contracten Struijk Audiciens en zorgverzekeraars


75% vergoeding voor aanschaf hoortoestel


Als u recht heeft op een vergoeding krijgt u 75 procent van uw verzekeraar vergoed voor hoortoestellen in de categorie 1 tot en met 5. Hoortoestellen uit deze categorieën zijn goede hoortoestellen, alleen niet de nieuwste. Als u de allernieuwste hoortoestellen wilt, krijgt u hiervoor dus geen vergoeding.

U krijgt de vergoeding bij de eerste aanschaf van de hoortoestellen of om de 5 jaar. Iedere 5 jaar mag u dus nieuwe hoortoestellen aanschaffen met vergoeding.


Eigen bijdrage & eigen risico

Bij de aanschaf van een gehoorapparaat betaald u dus een eigen bijdrage van 25%. Een hoortoestel valt daarnaast onder het wettelijk eigen risico.

U komt in aanmerking voor een vergoeding voor hoortoestellen wanneer u een gehoorverlies heeft van meer dan 35dB. Om dit te meten is een audiogram nodig. Met een hoortest bij Struijk Audiciens krijgt u dit audiogram. Tijdens de hoortest wordt de ook ‘Amsterdamse Vragenlijst‘ ingevuld. Met deze vragenlijst en het audiogram kunt u de vergoeding ophalen bij de verzekeraar. Struijk Audiciens helpt u hierbij!

Stel een vraag over vergoedingen

Bent u benieuwd wat uw vergoeding is bij Struijk met uw huidige verzekeraar? Bel ons in Den Bosch: 073-6126448, Geldermalsen: 0345-570675 of Leerdam: 0345-342130.

Of vul het contactformulier in! Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw aanvraag.