Gehoorbescherming voor musici

Onbezorgd muziek maken en uw gehoor beschermen

Voor muzikanten is goede gehoorbescherming onmisbaar. Als muzikant wordt u vaak blootgesteld aan (te) harde geluiden, die uw gehoor blijvend kunnen beschadigen. Zonde, want als uw gehoor beschadigd is, is dit niet meer te herstellen. Het dragen van gehoorbescherming zorgt ervoor dat u kunt blijven genieten van musiceren, maar intussen (blijvende) gehoorschade kunt voorkomen. Bij Struijk Audiciens vindt u standaard muziek oordoppen en professionele in-ear monitor systemen. Hierbij heeft u de keuze uit oordoppen op maat of een universele uitvoering.

Voordelen van muziek oordoppen:

  • Bescherming van uw oren tegen (blijvende) gehoorschade.
  • Optimale muziekbeleving door een speciaal filter; geen vervorming van het geluid.
  • Gesprekken blijven goed te verstaan.
  • Comfortabel, gemakkelijk en nagenoeg onzichtbaar.
  • Verkrijgbaar met een handig draagkoord, zodat u de oordoppen gemakkelijk even uit kunt doen zonder ze kwijt te raken.

Ontdek de mogelijkheden

Wij hebben een compleet assortiment voor u, zodat u uw gehoor voor iedere situatie kunt beschermen. 

Veelgestelde vragen over gehoorbescherming voor musici


Wat zeggen onze klanten?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:

Top bedrijf. Zeer plezierig geholpen en geadviseerd door Nicole. Hiervoor veel getobd bij een landelijke keten. Bij Struijk veel beter geadviseerd en zeker niet duurder.

Rieneke Huisman


Heel goed, Review op trustpilot geplaatst.

Flip van Bruchem


In twee vestigingen geweest (Leerdam en Den Bosch) voor het aanmeten van hoortoestellen. In eerste instantie Leerdam, aangezien er in Den Bosch op korte termijn geen gelegenheid was voor een afspraak. Uitstekend voorgelicht welk toestel voor mijn specifieke situatie het meest geschikt is, keuze bepaald. Daarna ook in Leerdam mijn hoortoestellen opgehaald: duidelijke uitleg hoe e.e.a. werkt, app geïnstalleerd op mijn I-phone Hier direct een aantal vervolg afspraken kunnen maken voor controle in vestiging Den Bosch, aangezien dit voor mij logistiek gezien handiger is. Overdracht van mijn dossier van de ene naar de andere vestiging is in mijn optiek uitstekend verlopen. In Den Bosch neemt men alle tijd m.b.t. ervaringen over het gemak / ongemak van het gebruik / dragen van de toestellen en passen ter plekke e.e.a. aan en kan ik voor kleine technische probleempjes (vaak te wijten aan mijn onkunde) zonder afspraak terecht. Ik ben (hobby) muzikant en heb de vraag neergelegd om voor mij te kijken naar een 'in ear' monitor systeem: hier heeft men geen ervaring mee, maar stellen alles in het werk om dat naar mijn wensen in te vullen, en daar heb ik alle vertrouwen in

Henny van Zijl