Gehoorbescherming Den Bosch

Het aanmeten van oordoppen op maat is eenvoudig en natuurlijk pijnloos. U kunt hiervoor een afspraak maken bij onze vestiging in Den Bosch.

  • Uw oor wordt beoordeeld. We kijken eerst met een otoscoop in het oor. 
  • Als het oor goed schoon is, wordt er een watje geplaatst. Dit watje beschermt het trommelvlies tijdens het maken van de afdruk. 
  • Met een spuitje wordt siliconen materiaal in het oor geplaatst. Na een paar minuten drogen halen we de afdruk en het watje uit het oor. 
  • Met de afdruk van uw oor kunnen we de oordoppen exact op maat voor u laten maken. Dit duurt ongeveer 2 weken.


Plan eenvoudig uw afspraak in via de agenda hiernaast, op een voor u gelegen tijdstip.


Voorkom blijvende gehoorschade met oordoppen

Door gebruik van de juiste gehoorbescherming kunt u beschadiging van uw gehoor voorkomen. De investering die u hiermee doet is relatief klein in vergelijking met het ongemak van een gehoorbeschadiging en eventuele kosten voor een gehoorapparaat.

Op zoek naar gehoorbescherming of oordoppen in de omgeving van Den Bosch? Dan helpt Struijk Audiciens in Den Bosch u graag bij het kiezen van de juiste gehoorbeschermers. U kunt bij ons terecht voor oordoppen op maat tegen een scherpe prijs. Hiervoor maakt u eenvoudig een afspraak bij onze audicien, via onderstaande knop.

Naast oordoppen op maat verkopen wij ook universele oordoppen. Deze kunt u kopen in onze webshop of bij ons in de winkel. Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak of loop binnen in onze winkel. Liever naar een andere winkel? Bekijk dan al onze vestigingen.


Veelgestelde vragen


Wat klanten van ons vinden

Alleen maar positief, er is alle tijd aan besteed geen gejaag alles echt goed bekeken wat voor mij het beste is, mijn dank aan Amy.

Flip van Bruchem

Vandaag, zoals bij elk bezoek gastvrij ontvangen en deskundig geholpen. Absolute aanrader als je audicien nodig hebt!

Elian HB

Image