Gehoorbescherming in ‘s-Hertogenbosch

Op zoek naar gehoorbescherming in de omgeving van Den Bosch? Struijk Audiciens in ‘s-Hertogenbosch helpt u graag bij het kiezen van de juiste gehoorbeschermers.

U kunt bij ons terecht om oordopjes op maat te laten aanmeten en te maken. Hierdoor kunnen wij oordoppen op maat voor u aanbieden tegen een scherpe prijs. Naast oordopjes op maat verkopen wij ook universele oordoppen.

Neem contact op met ons voor het maken van een afspraak of loop binnen bij onze audicien vestiging aan het Werfpad 8J in 's-Hertogenbosch.

Maak een afspraak

073-6126448
Gehoorbescherming advies den bosch

Waar kan ik uit kiezen bij oordoppen?

U kunt kiezen uit universele oordoppen of oordoppen op maat. Bij universele oordoppen is de investering laag en heeft door verschillende pasvormen bijna altijd de goede maat. Omdat ieder oor uniek is kan het alleen zijn dat een standaard oordopje toch niet helemaal goed afsluiten.

In dat geval adviseren we u dus om oordoppen op maat te laten aanmeten. Deze oordoppen zijn volledig gemaakt voor uw oren en passen daardoor sluitend. Bij Struijk Audiciens adviseren we u graag welke type gehoorbescherming het beste bij uw situatie past.

Oordoppen op maat

Oordoppen op maat

Alle oordoppen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Deze oordoppen sluiten helemaal aan op de vorm van uw oren.

Op maat gemaakte oordoppen gaan langer mee dan standaard oordoppen en zijn van betere kwaliteit. Daarnaast heeft u de garantie dat de oordoppen goed afsluiten en dus altijd functioneren.

Bekijk de oordoppen op maat

Standaard oordoppen

Gehoorbeschermers standaard

Universele gehoorbeschermers hebben een algemene maat en zijn beschikbaar voor uiteenlopende omstandigheden.

Van gebruik in een luide werkomgeving tot een oplossing bij muziekfestivals. In de winkel en op onze website helpen wij u graag met de juiste keuze voor standaard oordoppen.

Bekijk de oordoppen

Wat zijn de kosten van gehoorbeschemers?

De kosten van gehoorbeschermers hangen af van het type gehoorbescherming. Standaard oordopjes kosten zijn bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf €10,-

Wanneer u kiest voor oordoppen op maat zijn de kosten hoger. Deze oordoppen gaan echter wel langer mee en zijn op maat gemaakt voor uw oren. Gehoorbescherming op maat is verkrijgbaar vanaf € 100,- voor basis oordoppen. Professionnelle oordoppen op maat zijn verkrijgbaar voor € 165,-

Muziek in ear oordoppen zijn verkrijgbaar vanaf € 440,- tot € 1.160,- De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Waarvoor kunnen oordoppen op maat gebruikt worden?

Oordoppen op maat kunnen gebruikt worden voor diverse doeleinden. Enkele voorbeelden zijn: vliegen, zwemmen, ontspannen, slapen, werken, motorrijden, muziek en veel meer!

Struijk Audiciens

Werfpad 8J
5212 VJ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073-6126448 (vanaf 09:30)
E-mail: denbosch@struijk-audiciens.nl

Openingstijden

Maandag13:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 13:00
ZondagGesloten

Maak een afspraak!

Wat zeggen klanten over Struijk Audiciens?

Natuurlijk vinden wij belangrijk wat klanten van ons vinden. Bekijk hier wat eerdere klanten zeggen over Struijk Audiciens:
Geruime tijd er tegen aan gehikt om gehoor opnieuw te laten testen wetende dat deze niet meer voldoende is. Heel fijn en deskundig geholpen in Geldermalsen. Hierdoor toch de stap genomen om naar de KNO-arts te gaan om de harde feiten te laten meten en zo een plan te maken voor de toekomst. Hoe kan ik mezelf helpen, over de drempel heen stappen om kenbaar te maken aan anderen dat mijn gehoor niet goed genoeg is en af en toe om hulp of herhaling te vragen. Marieke bedankt!
LB Oss

Vandaag - zoals bij elk bezoek - gastvrij ontvangen en deskundig geholpen. Absolute aanrader als je audicien nodig hebt!
Elian HB

Bekijk alle ervaringen over Struijk Audiciens

Stel hier uw vraag over gehoorbescherming

Stel direct uw vraag via het formulier of bel ons!

Rudi Struijk

Direct contact?

U kunt bellen naar een Struijk Audiciens-vestiging bij u in de buurt. Onze kundige medewerkers staan voor u klaar om u vriendelijk te woord te staan.

Vestiging Den Bosch:
(073) 612 64 48

Vestiging Geldermalsen:
(0345) 57 06 75

Vestiging Leerdam:
(0345) 342 130