Nooit meer verslapen met een trilwekker

Wanneer u 's nachts gaat slapen, draagt u als slechthorenden waarschijnlijk niet het hoortoestel. Dit ligt bijvoorbeeld op het nachtkastje naast uw bed.


Hoort u de wekker?

Zonder gehoorapparaat hoort u minder. Het is vervelend als u de wekker wel zet, maar deze niet hoort. Deze situatie wilt u natuurlijk voorkomen.

Oplossingen

De oplossing voor dit probleem is een wekker voor slechthorenden. Voorbeelden zijn de gewone wekker met een trilschijf of de reisvariant. Deze wekkers zijn over het algemeen duurder dan 100 euro.

Trilwekker

Struijk Audiciens heeft een betaalbare en betrouwbare oplossing: de SmartShaker2 Trilwekker. Dit product is een kleine, losse trilschijf die u onder het hoofdkussen plaatst. Via een app is de wekker verbonden met de mobiele telefoon. Deze app is te downloaden voor iPhones en Android telefoons.

De SmartShakers2 Trilwekker zal trillen, wanneer uw wekker afgaat. Omdat het kussen beweegt, voelt u dat het tijd is om op te staan. Met de snooze button kunt u de wekker na een aantal minuten nogmaals af laten gaan.

Bestel direct de SmartShakers2 Trilwekker in de Struijk webshop of kom langs bij één van onze vestigingen.

App installeren

Voor het downloaden van de app gaat u naar het downloadcentrum op de mobiele telefoon. Voor een iPhone kiest u de App Store en bij een Android telefoon de Play Store.

Trilwekker app

App gebruiken

Na het downloaden kunt u de app openen via het menu. Via de app verbindt u de mobiele telefoon met de trilwekker.

Stel de wekker in op de juiste tijd. U merkt vanzelf de trilling onder het kussen wanneer de wekker afgaat.

Unable to locate Global Block