Delen

Phonak Bolero B-PR

Na de Phonak Audeo Belong introduceert hoortoestelfabrikant Phonak een nieuw oplaadbaar hoortoestel, de Phonak Bolero B-PR.

Phonak Bolero B-PR

Specificaties Phonak Bolero B-PR

De Phonak Bolero B-PR is een achter in het oor hoortoestel met volumeregeling, luisterspoel, grote drukknop die water- en stofbestendig zijn. Het hoortoestel is volledig oplaadbaar met een geïntegreerde accu die 24 uur te gebruiken is. De oplaadtijd is slechts 3 uur voor 24 uur gebruik en 30 minuten voor 6 uur gebruik.

Phonak Bolero hoortoestellen zijn in staat om zich razendsnel aan te passen aan de omgeving. Het geluid wordt om de 0,4 seconde geanalyseerd om vervolgens voor iedere situatie de juiste instelling te kiezen. De Phonak Bolero gehoorapparaten maken gebruik van het nieuwste automatische besturingssysteem van Phonak: Autosense OS. Met het toevoegen van de SoundRecover 2 techniek worden geluiden uit het hoge tonengebied verplaatst naar een lager toonhoogte gebied. Met de Phonak Bolero wordt een maximale verstaanbaarheid geproduceerd zonder dat de de geluidskwaliteit verminderd.

Phonak Cros

Bij slechthorendheid aan één oor maakt de ‘Binaural VoiceStream Technology’ het mogelijk om het geluid van het slechte oor naar het goede oor te verplaatsen. Deze technologie is toegepast op de Phonak Cros B hoortoestellen. Deze hoortoestellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en is niet leverbaar in combinatie met de oplaadbare modellen. Het continu streamen wat nodig is bij draadloze Cros toestellen, zou er toe kunnen leiden dat de batterij halverwege de dag opgeladen moet worden.

Accessoires bij Phonak Bolero B-PR

Phonak heeft een breed aanbod van accessoires om bijvoorbeeld:

  • Tv beter te verstaan
  • Makkelijker telefoneren
  • Beter muziek luisteren

De Phonak Roger Pen is een ideaal hulpmiddel in situaties waarbij de spreker op een grote afstand is of wanneer meerdere sprekers in een gesprek actief zijn.

Interesse in de Phonak Bolero B-PR?

Neem contact op met Struijk Audiciens op voor meer informatie of vraag een hoortest aan.