Phonak Audéo Belong

Slimmer en Oplaadbaar gehoorapparaat

Gepriegel met batterijtjes. Of juist geconfronteerd worden met lege batterijen op de meest ongelegen momenten. Herkent u deze problemen met uw gehoortoestel? Struijk Audiciens heeft de oplossing voor u met de nieuwe Phonak Audéo Belong, een slimmer en oplaadbaar gehoortoestel van Phonak. Phonak Audéo Belong

Voordelen Phonak Audéo Belong

Daarom kiest u als gehoortoesteldrager voor een Audéo Belong:


• Oplaadbaar model
• 24 uur horen op één acculading
• Snellaadfunctie
• Geen gedoe met kleine batterijtjes
• 6 jaar accu levensduur
• Elke dag zekerheid

Geen hoortoestellen gevonden.

Meer weten? Vraag de brochure aan!

Meer weten over dit gehoorapparaat? Dat kan! Vul daarvoor onderstaand formulier in. U ontvangt de brochure van de Phonak Belong via email.


Phonak belong oplaadbaar

Slim besturingssysteem

De Phonak Audéo Belong reageert zelfstandig op omgevingsgeluid door de nieuwe AutoSense Operating System technologie. Het is praktisch niet meer nodig om zelf het volume te regelen. Audéo Belong past automatisch het volume aan

Bent u in een rumoerige omgeving? Ook dan biedt de Audéo Belong uitkomt. In een gesprek worden zachte stemmen net zo duidelijk als harde stemmen zonder het omgevingsgeluid harder te maken. Ook kunt u makkelijker een gesprek voeren in een rumoerige ruimte.

Geen gedoe met batterijtjes

U wordt nooit meer onverwacht geconfronteerd met lege batterijen. De Audéo B-R  is een oplaadbaar hoortoestel en het eerste toestel met een lithium-ion accu.

De accu is in 3 uur volledig opgeladen en functioneert minstens 24 uur. Door de gehoortoestellen elke avond voor het slapen gaan in de oplader te plaatsen, bent u er altijd zeker van dat ze de hele dag functioneren. 

Vergeten op te laden? Na een oplaadtijd van slechts dertig minuten werkt het toestel weer zes uur met de snellaadfunctie. Dankzij de volledige integratie van de accu is ook de gevoeligheid voor vocht en vuil flink verminderd. De levensduur van de accu is 6 jaar.


Oplaadbare batterijen phonak belong

Geïnteresseerd in de Phonak Audéo Belong?

Is de nieuwe Phonak Audéo Belong de oplossing voor uw wensen en problemen? U bent van harte welkom in één van onze winkels. U kunt ook contact opnemen met Struijk Audiciens via telefoon of e-mail!

Unable to locate Global Block