Drie oplossingen om gewekt te worden zonder gehoorapparaat

Slecht horen is ontzettend vervelend. Juist tijdens de dagelijkse ‘simpele’ handelingen kunt u goed merken hoe prettig een goed gehoor is. In veel gevallen kan een gehoorapparaat wonderen doen voor uw slechthorendheid.

Toch zijn er momenten dat deze vlieger niet opgaat. Wanneer u bijvoorbeeld wilt slapen, is de kans groot dat u uw hoortoestel op het nachtkastje naast uw bed legt.
Het kan dan spannend zijn of u de wekker wel hoort. U wilt zich natuurlijk niet verslapen. Gelukkig heeft Struijk Audiciens drie oplossingen voor u.

Wekkers slechthorenden

1. Time Flash Flitswekker

Uw gehoor laat u misschien in de steek, maar gelukkig zijn er ook andere zintuigen die geprikkeld kunnen worden. De naam van de Time Flash Flitswekker zegt het eigenlijk al: door middel van een flits en een trilling wordt u gewekt. Bent u een diepe slaper? Zelfs dan kan de zeer felle flits u wekken.

2. TravelTim Digitale Reiswekker

Gaat u graag op reis of overnacht u bij een familielid? U kunt dan uw wekker thuis laten. Via de webshop van Struijk Audiciens kunt u de TravelTim, een digitale reiswekker, bestellen. De TravelTim werkt op batterijen en geeft via sterkte tril-impulsen aan dat het tijd is om op te staan.

3. SmartShaker2

Bent u in het bezit van een smartphone? Struijk Audiciens heeft voor u een betaalbare oplossing: de SmartShaker2. Deze kleine, losse trilschijf is betaalbaar en kunt u onder uw hoofdkussen plaatsen. De SmartShaker2 is verbonden met uw smartphone via een app. U kunt via uw telefoon één of meerdere tijdstippen instellen. Zodra de wekker afgaat, zal de schijf trillen. Op deze manier voelt u dat het tijd is.

Kortom: met de wekkers van Struijk Audiciens kunt u kiezen hoe u gewekt wilt worden. Wat heeft uw voorkeur? Via flitsen, trillingen, een extra hard geluid of een combinatie hiervan? We helpen u graag verder.

Unable to locate Global Block