Delen

Phonak Audéo-B Direct

Hoortoestel direct koppelen met elke merk mobiele telefoon

Hoortoestel fabrikant Phonak heeft een nieuw hoortoestel ontwikkeld, de Phonak Audeo B-Direct. Dit nieuwe hoortoestel, met batterijetype 13 is de kleinste uit de Belong serie en kan dankzij nieuwe technieken gekoppeld worden met alle bluetooth mobiele telefoons.

Deze nieuwe techniek is de Made For All functionaliteit van Phonak en maakt telefoneren mogelijk met een Android telefoon, iPhone telefoon of een ander merk.

De hoortoestel microfoon vangt de spraak op tijdens het telefoneren zodat de telefoon gewoon op zijn plaats kan blijven.

Aanpassen aan de omgeving

Met de Phonak Audeo B-Direct geniet u van uitstekende hoorprestaties en geluidskwaliteit doordat het hoortoestel zich automatisch aanpast aan de omgeving. Dit wordt mogelijk gemaakt door het unieke besturingssysteem AutoSense OS.

Het geluid wordt iedere 0,4 seconden geanalyseerd en de meer dan 200 instellingen van het hoortoestel worden automatisch aangepast.

Voordelen van de Phonak Audéo-B Direct


Geschikt voor elke telefoon met Bluetooth

Telefoon opnemen met één druk op de knop

Handsfree bellen

Tv-geluidskwaliteit

Hoortoestel aanpassen via de Phonak Remote app


De Phonak Audeo B-Direct maakt voor het telefoneren dus directe verbinding met de mobiele telefoon zonder tussenkomst van een streamer. Met de Phonak Remote app is het hoortoestel tevens door uzelf aan te passen.

Tv kijken met de Phonak Audéo-B Direct

De Phonak Audeo B-Direct is in staat om eenvoudig verbinding te maken met de tv door middel van de Phonak TV Connector. Uw hoortoestel wordt automatisch omgezet in een draadloze hoofdtelefoon waardoor u kunt genieten van uitstekende geluidskwaliteit.

  • Geen extra programmering vereist
  • Geen beperking in gebruikers
  • Bereik 15 meter
  • Digitaal en analoog aan te sluiten

Interesse in de Phonak Audeo B-Direct?

Wilt u meer informatie over de Phonak Audeo B-Direct? Neem contact op met Struijk Audiciens of bekijk het hoortoestel op onze website!