Delen

Volledig onzichtbaar digitaal hoortoestel

Starkey Soundlens

Struijk Audiciens en Starkey presenteren het nieuwe, volledige, onzichtbare hoortoestel van Starkey: de Starkey Soundlens. Het nieuwe hoortoestel van Starkey valt onder de IIC hoortoestellen (onzichtbaar in de gehoorgang). Het hoortoestel behoort tot de kleinst mogelijke hoortoestellen en is volledig digitaal.

Succesvolle aanpassingen van de Starkey Soundlens

De Starkey Soundlens heeft de volgende voordelen voor hoortoestelgebruikers:

  1. Spraak krijgt voorrang op lawaai
  2. Handsfree telefoneren ondanks het kleine formaat
  3. Draadloos luisteren naar tv en hifi
  4. Betere muziekbeleving
  5. Ruim aanbod accessoires

Image


Spraak versus lawaai

Om spraak de voorrang te geven boven lawaai maakt de Starkey Soundlens gebruik van nieuwe technieken. Hierdoor is het hoortoestel in staat om razendsnel spraak en lawaai te filteren. Het Starkey hoortoestel kan verliezen tot 90 dB aan en is voorzien van een anti-feedback systeem. Hierdoor wordt irritant fluiten vermindert. Het hoortoestel is tevens voorzien van een goede coating om vocht en vuil tegen te houden.

Telefoneren en beluisteren

Via een streamer als tussenapparaat en Bluetooth is het mogelijk handsfree te bellen en draadloos te luisteren naar de tv. De streamer Surflink Mobile 2 is de afstandbediening en is tevens de microfoon voor het bellen. Hierdoor hoeft u uw telefoon niet te pakken voor het bellen. Bij een inkomende telefoongesprek kunt u zelf kiezen of het gesprek in één of twee oren binnen moet komen. Voor muziekliefhebbers is de nieuwe Starkey Soundlens tevens een goede optie. Starkey heeft bij de ontwikkeling samengewerkt met diverse musici om de optimale beleving te creëren.

Ruim aanbod accessoires voor de Starkey Soundlens

Naast de Starkey Sounlens zijn er diverse accessoires beschikbaar. Bijvoorbeeld een box die aangesloten wordt op de tv en de eerder benoemde streamer. Tot slot heeft Starkey de Surflink Remote voor hoortoestelgebruikers die graag een kleine afstandbediening willen.

Tinnitus

Met de Multiflex Tinnitus Technology heeft Starkey een oplossing voor hoortoestelgebruikers met tinnitus. Met deze techniek wordt witte ruis als maskeergeluid ingezet.