Delen

Phonak Roger Pen

Een effectieve en discrete hoor-oplossing

Heeft u last van gehoorverlies, waarbij u moeite heeft om gesprekken in gezelschap of over grotere afstand te volgen? Hoort u de telefoon, televisie of deurbel minder goed?

De Roger Pen van Phonak biedt een passende hoor-oplossing. U hoort de stem van de spreker rechtstreeks in uw hoortoestel en kunt deze via een draadloze ontvanger goed verstaan. Bij Struijk Audiciens kunt u dit nieuwe hoorapparaat testen.

 

Stem van de spreker wordt direct naar het hoorapparaat gestuurd

De Roger Pen dient als losse microfoon in combinatie met een draadloze ontvanger te worden gebruikt.

De pen stuurt de stem van de spreker direct en snoerloos door naar uw hoorapparaat, dat voorzien is van een Roger ontvanger.

Deze ontvanger geeft het geluid door aan het hoorapparaat dat u draagt. Er zijn verschillende opties in geluidskwaliteit en discretie mogelijk.

De microfoonpen lijkt op een gewone pen, zodat het niet opvalt dat u een hulpmiddel voor uw gehoor gebruikt.

De pen is met vrijwel alle merken hoortoestellen, cochleaire implantaten (CI) en botverankerde hoorapparaten (BAHA) te combineren.

 

Phonak Roger Pen

Pen van Phonak is vele situaties uitstekend te gebruiken

De speciale pen en ontvanger van Phonak zijn in vele situaties te gebruiken. Tijdens vergaderingen en cursussen, in een druk restaurant of op een levendige verjaardag, bij het volgen van presentaties en op uw werkplek. Maar deze solo-apparatuur komt ook thuis goed van pas tijdens mobiel of vast telefoneren, televisie kijken en gesprekken aan tafel. Het is eenvoudig mogelijk om de pen uit te breiden met meerdere microfoons. Dat is handig bij vergaderingen of andere bijeenkomsten, waarbij meerdere mensen aan het woord zijn. U hoort elke spreker met een eigen microfoontje via de ontvanger direct in uw hoor-instrument.


Phonak Roger Pen Kopen

Audiciens Een vergoeding door de zorgverzekeraar van solo-apparatuur voor volwassen slechthorenden behoort in vele gevallen tot de mogelijkheden. Er is een voorschrift van een audioloog of KNO-arts vereist. Phonak heeft contracten met bijna alle zorgverzekeraars in Nederland en verzorgt in samenwerking met Struijk Audiciens uw aanvraag. Mogelijk komt u vanwege uw maatschappelijke activiteiten (bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of lokaalpolitieke activiteiten) in aanmerking voor een vergoeding op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Uw gemeente kan u hier nader over informeren.

Wilt u meer weten over de werking en de voordelen van deze penmicrofoon en ontvanger set van Phonak? Kom dan naar een vestiging van Struijk Audiciens bij u in de buurt en ervaar wat dit innovatieve hoortoestel voor u kan betekenen. U kunt de Phonak Roger Pen ook direct bestellen in onze webshop!