Delen

Microfoon Phonak Roger Select

Betere verstaanbaarheid in gezelschappen met de Roger Select™

Nieuwe gehoorapparaten met de laatste technieken geven meer verstaanbaarheid in drukke omgevingen. Voorwaarde hierbij is wel dat de afstand maximaal 1,5 meter is. Om verder dan deze afstand te kunnen horen is een draadloze microfoon de oplossing.

Image

Voor Phonak gehoorapparaten is er vanaf mei 2018 nieuwe draadloze microfoon Roger Select™. De microfoon is te gebruiken in rustige en drukke omgevingen. Door meerdere microfoons kan het nieuwe apparaat 6 richtingen op luisteren.

Image

Hoe werkt de Microfoon Phonak Roger Select?

De microfoon wordt op tafel geplaatst en kiest automatisch de microfoon die op de spreker gericht staat. De microfoon detecteert dus waar de spraak vandaan komt. Het is ook mogelijk om zelf te bepalen welke micrfoonrichting geactiveerd moet worden. De Roger Select kan ook om de nek van de gesprekspartner gehangen worden. Op deze manier is een 1-op-1 gesprek mogelijk. De Roger Select is ook verbindbaar met de mobiele telefoon.

Vanaf Mei 2018 is de nieuwe microfoon leverbaar. Met een voorschrift van een audioloog of KNO-arts wordt dit product vergoed vanuit de basisverzekering.

Interesse in de Phonak Roger Select

Neem contact op met één van de vestigingen van Struijk Audiciens of maak direct een afspraak!


Unable to locate Global Block