Niet tevreden bij een hoorwinkel keten?

Kies voor de zelfstandige audicien

Bij Struijk Audiciens verkopen we niet alleen hoortoestellen, maar hooroplossingen. En dat is een groot verschil. Het komt daarom regelmatig voor dat wij nieuwe klanten verwelkomen die een vervelende ervaring hebben gehad bij een andere audicien.

Ontevreden over huidige aanbieder

Ondanks de goede bedoelingen en de inspanningen van uw huidige aanbieder, is het natuurlijk mogelijk dat u ontevreden bent met het resultaat.

Misschien zet u vraagtekens bij de afstelling van uw gehoorapparaat of twijfelt u over de hooroplossing die u is aangeboden binnen een bepaalde termijn.

Ook kan het zo zijn dat u twijfelt aan de deskundigheid van uw huidige audicien. Of dat u zich niet volledig serieus genomen voelt en juist die nodige persoonlijke aandacht mist. Kortom: u bent ontevreden en bent op zoek naar een oplossing.


Struijk Audiciens

Herkent u zich hierin? Dat vinden we vervelend. U bent één of meerdere malen teleurgesteld in de geboden hooroplossing(en) en/of de dienstverlening van uw aanbieder. Dat kost veel energie en brengt onnodige frustratie met zich mee, terwijl het juist anders kan.

Onze audiciens zijn zorgverleners

Bij Struijk Audiciens werken vriendelijke én professionele audiciens. Zij streven elke dag naar de beste hooroplossing. Een echte audicien is een zorgverlener. De audiciens bij Struijk Audiciens stellen daarom de juiste vragen, tonen compassie en oefenen dit beroep uit omdat zij mensen willen helpen. Ook u.

Struijk Audiciens is geen grote, landelijke keten. We zijn juist dankbaar en trots op onze medewerkers en vestigingen. Onze focus ligt vooral op de groei in kwaliteit en niet in kwantiteit. Daarom ligt de kracht van Struijk Audiciens niet in grote panden, maar in professionele zorg met oog (en oor!) voor onze klanten.

Eerlijk advies

Graag maken we met u een afspraak zodat we uw ervaringen bij uw huidige audicien en uw hoorprobleem kunnen onderzoeken. Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Wij geven u graag onafhankelijk, professioneel en eerlijk advies.

Bel ons
Ook kunt u op bellen naar één van onze vestigingen:
Vestiging Den Bosch:
(073) 612 64 48

Vestiging Geldermalsen:
(0345) 57 06 75

Vestiging Leerdam:
(0345) 342 130 

Ervaringen bij Struijk Audiciens

Bij Struijk Audiciens streven we naar gelukkige en tevreden klanten. Onderstaand ziet u een aantal ervaringen van klanten

Zojuist voor het eerst apparaten laten aanmeten, dus wel erg snel voor reactie, maar tot hier toe heel tevreden . Komt allemaal adequaat en klantvriendelijk over. Over het resultaat nog weinig te zeggen!

B van Gorp

Zeer correct en deskundig. Echter voor mij was het geen oplossing. Er werd alle tijd genomen voor mij.

Richard van Vliet

De service is doelmatig en snel. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

P.Rijnierse

Het is prima gegaan. Heb geen suggesties.

Anne van Hoorn

Ik vond de man die mij heeft geholpen erg vriendelijk. Alles werd netjes uitgelegd wat iets nou betekent. Ik heb de ervaring positief ervaren

Levina van Kleij