Niet tevreden bij een hoorwinkel keten?

Kies voor de zelfstandige audicien

Bij Struijk Audiciens verkopen we niet alleen hoortoestellen, maar hooroplossingen. En dat is een groot verschil. Het komt daarom regelmatig voor dat wij nieuwe klanten verwelkomen die een vervelende ervaring hebben gehad bij een andere audicien.

Ontevreden over huidige aanbieder

Ondanks de goede bedoelingen en de inspanningen van uw huidige aanbieder, is het natuurlijk mogelijk dat u ontevreden bent met het resultaat.

Misschien zet u vraagtekens bij de afstelling van uw gehoorapparaat of twijfelt u over de hooroplossing die u is aangeboden binnen een bepaalde termijn.

Ook kan het zo zijn dat u twijfelt aan de deskundigheid van uw huidige audicien. Of dat u zich niet volledig serieus genomen voelt en juist die nodige persoonlijke aandacht mist. Kortom: u bent ontevreden en bent op zoek naar een oplossing.

Herkent u zich hierin? Dat vinden we vervelend. U bent één of meerdere malen teleurgesteld in de geboden hooroplossing(en) en/of de dienstverlening van uw aanbieder. Dat kost veel energie en brengt onnodige frustratie met zich mee, terwijl het juist anders kan.

Onze audiciens zijn zorgverleners

Bij Struijk Audiciens werken vriendelijke én professionele audiciens. Zij streven elke dag naar de beste hooroplossing. Een echte audicien is een zorgverlener. De audiciens bij Struijk Audiciens stellen daarom de juiste vragen, tonen compassie en oefenen dit beroep uit omdat zij mensen willen helpen. Ook u.

Struijk Audiciens is geen grote, landelijke keten. We zijn juist dankbaar en trots op onze medewerkers en vestigingen. Onze focus ligt vooral op de groei in kwaliteit en niet in kwantiteit. Daarom ligt de kracht van Struijk Audiciens niet in grote panden, maar in professionele zorg met oog (en oor!) voor onze klanten.

Eerlijk advies

Graag maken we met u een afspraak zodat we uw ervaringen bij uw huidige audicien en uw hoorprobleem kunnen onderzoeken. Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Wij geven u graag onafhankelijk, professioneel en eerlijk advies.

Ervaringen bij Struijk Audiciens

Bij Struijk Audiciens streven we naar gelukkige en tevreden klanten. Onderstaand ziet u een aantal ervaringen van klanten

Een vakman die je adviseert zonder commercieel opdringerig te zijn!

Jos van Dartel

Heel tevreden en super geholpen door Willemijn.

H vd Kammen

Waar anderen, met name ketens, mij een hoortoestel wilde verkopen (en daarvoor veel zorggeld aan reclame uitgeven) loste Struijk Audiciens mijn aanzienlijk hoorprobleem op. Je hoeft er niet om service te vragen. Die krijg je!

Philip Marsé

Alleen maar positief, er is alle tijd aan besteed geen gejaag alles echt goed bekeken wat voormijhet beste is, mijn dank aan Amy .

Flip van Bruchem

Heel goed, Review op trustpilot geplaatst.

Flip van Bruchem