Hoorhulpmiddelen wekkers

Flits- en trilwekkers

Een wekker geeft aan dat tijd is om op te staan. Logisch. Veilig en rustig kunnen slapen is daarom voor iedereen van groot belang. Daarnaast is het prettig als slechthorenden ook gewekt kunnen worden door een wekker. Maar in plaats van een geluidssignaal, wordt u gewekt door trillingen of lichtflitsen. Struijk heeft een compleet assortiment wekwaarschuwingen zoals Flits- en trilwekkers.

Er zijn ook systemen die het geluid van de wekker zo versterken dat u het ook hoort. Er is geen reden meer om met het verkeerde been uit bed te stappen!

Enkele voorbeelden van wekkers zijn:

  • Reiswekkers
  • Standaard wekkers
  • Wekkers met ingebouwde ontvanger voor het Lisa wek- en waarschuwingssysteen.Met dit systeem wordt u ook gewaarschuwd bij brand of andere signalen zoals het huilen van de baby of het afgaan van de deurbel.
  • Digitale wekkers met display
  • Digitale, analoog wekkers

Met de wekkers van Struijk Audiciens kunt u dus kiezen of u gewekt wi worden via flitsen, trillingen, een extra hard geluid of een combinatie hiervan.

Iedere situatie voor hooroplossingen vraagt een andere aanpak. Neem daarom contact op met Struik Audiciens voor advies over hooroplossingen.

Vragen over hooroplossingen?

Neem contact op met Struijk Audiciens voor al uw vragen over hooroplossingen.