Hoortest Bergen op Zoom


Al langer last van het feit dat u minder hoort? Wacht dan niet langer en maak vrijblijvend een afspraak voor een hoortest bij Struijk Audiciens in Bergen op Zoom.

  • Gratis hoortest
  • Direct een betrouwbare uitslag
  • Passende hulp na de test
  • Gekwalificeerde audiciens

Gehoortest Den Bosch

Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een gratis hoortest:

Gehoortest Bergen op Zoom

Bij de Struijk Audicien vestiging in Bergen op Zoom hebben we een speciale stille ruimte voor het afnemen van een hoortest. U wordt geholpen door een van onze specialisten. Maak direct een afspraak bij Struijk Audiciens of lees meer over de gehoortest.

Openingstijden

[wpseo_opening_hours id="34712" ]
[wpseo_address id="34712" show_state="0" show_country="0" show_phone="1" show_phone_2="0" show_fax="1" show_email="1"]

Gehoortest Bergen op Zoom

Hoe werkt een hoortest?

Tijdens de gehoortest in Bergen op Zoom krijgt u een koptelefoon op waardoor u toontjes/piepjes hoort. Bij het horen van een geluid geeft u een signaal. De gehoortest wordt per oor apart afgenomen.

De audicien noteert de resultaten die uit de test komen. Deze krijgt u na de hoortest mee voor de verzekering of huisarts.

Wat gebeurt er na de hoortest?

Via de hoortest, de KNO-arts of het audioloog centrum komt u terecht bij de intake. Bij de intake worden uw wensen vastgesteld en kijken we welk hoortoestel het best bij u past. De hoortoestellen worden vervolgens direct besteld bij de leverancier.

Nadat de hoortoestellen geleverd zijn begint de proefperiode van 8 tot 12 weken. Tijdens de proefperiode kunt u wennen aan het gehoorapparaat en controleren we of de instellingen van het hoortoestel nog bij u passen.

Gehoortest Den Bosch