Hoortest Amersfoort


Al langer last van het feit dat u minder hoort? Wacht dan niet langer en maak vrijblijvend een afspraak voor een hoortest bij Struijk Audiciens in Amersfoort.

  • Gratis hoortest
  • Direct een betrouwbare uitslag
  • Passende hulp na de test
  • Gekwalificeerde audiciens

Gehoortest Den Bosch

Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een gratis hoortest:

Gehoortest Amersfoort

Bij de Struijk Audicien vestiging in Amersfoort hebben we een speciale stille ruimte voor het afnemen van een hoortest. U wordt geholpen door een van onze specialisten. Maak direct een afspraak bij Struijk Audiciens of lees meer over de gehoortest.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Struijk Acousticon Amersfoort

De Kamp 86
3811 AT Amersfoort
Telefoon: 033-4728183
E-mail: info@struijk-acousticon.nl


Gehoortest Amersfoort

Hoe werkt een hoortest?

Tijdens de gehoortest in Amersfoort krijgt u een koptelefoon op waardoor u toontjes/piepjes hoort. Bij het horen van een geluid geeft u een signaal. De gehoortest wordt per oor apart afgenomen.

De audicien noteert de resultaten die uit de test komen. Deze krijgt u na de hoortest mee voor de verzekering of huisarts.

Wat gebeurt er na de hoortest?

Via de hoortest, de KNO-arts of het audioloog centrum komt u terecht bij de intake. Bij de intake worden uw wensen vastgesteld en kijken we welk hoortoestel het best bij u past. De hoortoestellen worden vervolgens direct besteld bij de leverancier.

Nadat de hoortoestellen geleverd zijn begint de proefperiode van 8 tot 12 weken. Tijdens de proefperiode kunt u wennen aan het gehoorapparaat en controleren we of de instellingen van het hoortoestel nog bij u passen.

Gehoortest Den Bosch