Gehoortest Den Bosch


Al langer last van het feit dat u minder hoort? Wacht dan niet langer en maak hiernaast direct online een afspraak voor een gehoortest bij Struijk Audiciens in Den Bosch.

  • Gratis hoortest
  • Direct een betrouwbare uitslag
  • Passende hulp na de test
  • Gekwalificeerde audiciens
Gehoortest Den Bosch

Gehoortest ‘s-Hertogenbosch

Bij de Struijk Audicien vestiging in Den Bosch hebben we een speciale stille ruimte voor het afnemen van een gehoortest. U wordt geholpen door Rudi, Amy of Auke. Maak direct een afspraak bij Struijk Audiciens of lees meer over de gehoortest.

Openingstijden

Maandag10:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 13:00
ZondagGesloten

Struijk Audiciens ‘s-Hertogenbosch

Werfpad 8J
5212 VJ ‘s-Hertogenbosch
Telefoon: 073-6126448 (vanaf 09:30)
E-mail: denbosch@struijk-audiciens.nl


Gehoortest den bosch

Hoe werkt een gehoortest?

Tijdens de gehoortest in Den Bosch krijgt u een koptelefoon op waardoor u toontjes/piepjes hoort. Bij het horen van een geluid geeft u een signaal. De gehoortest wordt per oor apart afgenomen.

De audicien noteert de resultaten die uit de test komen. Deze krijgt u na de hoortest mee voor de verzekering of huisarts.

Wat gebeurt er na de gehoortest?

Via de hoortest, de KNO-arts of het audioloog centrum komt u terecht bij de intake. Bij de intake worden uw wensen vastgesteld en kijken we welk hoortoestel het best bij u past. De hoortoestellen worden vervolgens direct besteld bij de leverancier.

Nadat de hoortoestellen geleverd zijn begint de proefperiode van 8 tot 12 weken. Tijdens de proefperiode kunt u wennen aan het gehoorapparaat en controleren we of de instellingen van het hoortoestel nog bij u passen.

Gehoortest Den Bosch