Welke hoorhulpmiddelen zijn er?

Naast gehoorapparaten zijn er ook nog andere hoorhulpmiddelen beschikbaar voor slechthorenden. Deze hulpmiddelen zijn ontworpen om dagelijkse activiteiten makkelijker te maken. Bijvoorbeeld voor televisie kijken en telefoneren. Ook voor wekkers en de deurbel zijn er oplossingen. Kijk op onze hooroplossing pagina voor meer gedetailleerde informatie over deze hoorhulpmiddelen en hoe ze u kunnen helpen.

TV oplossingen

Met TV-hoorsystemen kijkt u weer ontspannen TV, samen met uw gezin of alleen. En deze zijn niet alleen geschikt voor de TV, maar ook te gebruiken op de computer of met een stereo-installatie. Dit systeem zorgt voor helder geluid en een scherp beeld. Geniet weer van elk TV-moment met de TV oplossingen voor slechthorenden van Struijk Audiciens.

Telefoons

Heeft u problemen met het duidelijk verstaan van de persoon aan de andere kant van de telefoon? Struijk Audiciens heeft voor u telefoontoestellen die speciaal gemaakt zijn voor slechthorenden. Door middel van telefoons voor slechthorenden kunt u weer een telefoongesprek voeren zonder dat u last heeft van hinder.

Deurbellen

De deurbel niet goed of helemaal niet kunnen horen is niet prettig. Gelukkig zijn er verschillende manieren om toch te weten wanneer er een bezoeker voor de deur staat. Kies voor deurbellen met geluidsversterking, trilsignalen of signalen op basis van lichtflitsen.

Wekkers

Met een gerust gevoel gaan slapen, omdat u zeker weet dat u daadwerkelijk wakker wordt van uw wekker? Dat kan met speciale wekkers voor slechthorenden. Deze speciale wekkers maken geen gebruik van standaard geluidssignalen, maar van trillen, flitsen of extra versterkte geluiden. We lichten de verschillende opties kort toe.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.