Phonak Paradise banner

Phonak Paradise

De nieuwste generatie hoortoestellen is nu verkrijgbaar bij alle vestigingen van Struijk Audiciens en online via Struijk Online. Ontdek de wereld van geluid met de geavanceerde Phonak Audéo Paradise. 

  • Verbeterde spraakverstaanbaarheid
  • Bediening mogelijk met één klik
  • Persoonlijke ruisonderdrukking
  • Eenvoudig verbinden met smartphone, tablet en TV
  • Verbeterde Bluetooth connectie
  • Ingebouwde bewegingssensor (oplaadbare variant)

Phonak Paradise set

Unieke kenmerken van de Phonak Paradise

De Phonak Audéo Paradise is voorzien van de nieuwste en modernste hoortechnieken en is de veelbelovende opvolger van de succesvolle Phonak Audéo Marvel reeks. Kenmerkend aan dit nieuwe hoortoestel zijn de uitstekende geluidsprestaties, een groot gebruiksgemak en een unieke, stabiele connectie met een smartphone, tablet en televisie.

Spraakbediening in slechts één klik

Met één klik op het hoortoestel speel of pauzeer je muziek of schakel je over naar spraakbediening. Via Siri op iOS of Google Assistent (Android) kan je vervolgens handsfree commando's geven. Dit is met name erg handig tijdens bijvoorbeeld het autorijden of fietsen!

Verbinding met de myPhonak app

Via de gratis myPhonak app is jouw Phonak Paradise op ieder moment van de dag aan te passen aan jouw persoonlijke behoeften. Verder is bijvoorbeeld ook statusinformatie direct in te zien via de app (batterijstatus, draagtijd statistieken, etc.) Het enige wat je nodig hebt is een smartphone met Bluetooth.

Verbeterde Bluetooth connectie

Het is mogelijk om tot wel acht verschillende apparaten via Bluetooth aan jouw Phonak Paradise te koppelen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere apparaten tegelijk actief te laten zijn. Door deze geavanceerde functie schakel je eenvoudig tussen meerdere apparaten.

Handsfree telefoneren

Een uniek kenmerk aan de Phonak Paradise is de mogelijkheid om handsfree te bellen, direct via het hoortoestel in je oor. Opnemen doe je eenvoudig met een tikje op de buitenkant van het hoortoestel. Vervolgens zet het hoortoestel je stem door aan je telefoon. Erg makkelijk en veilig in het verkeer!


Phonak Paradise: oplaadbaar hoortoestel

Net als bij de vorige serie (Phonak Marvel), heeft ook de Phonak Paradise een oplaadbare variant. Deze hoortoestellen zijn in grote lijnen gelijk aan de niet oplaadbare variant, maar dan met een oplaadbare accu in plaats van een hoorbatterij. Daarnaast heeft de oplaadbare Phonak Paradise een extra functie, deze variant is namelijk voorzien van een bewegingssensor.

Aanpassingen op basis van beweging

Deze bewegingssensor (exclusief beschikbaar in de oplaadbare variant) herkent de bewegingen van de gebruiker en past zich hier vervolgens ook op aan. Het hoortoestel wordt dus nog persoonlijker op de gebruiker afgestemd, waardoor de geluidskwaliteit nog beter wordt.

Image

Meer informatie of de Phonak Paradise uitproberen?

Kom langs bij een van onze vestigingen, neem contact met ons op of laat je gegevens achter via het formulier onderaan de pagina. Onze gediplomeerde, deskundige audiciens helpen u graag verder. U kunt ook de Phonak Audéo Paradise direct online bestellen via onze webshop Struijk Online!