Phonak Lyric

Maak kennis met deze unieke luisterervaring! Het maakt niet uit waar u heengaat, met de Phonak Lyric hoort u alles wat u moet horen. Dat is waar het om draait. Voorzien van de nieuwste technologie, maar dan in een hoortoestel dat 100% onzichtbaar is.

Ontdek de voordelen:

  • 100% onzichtbaar!
  • Brengt volledig natuurlijk geluid
  • 24/7 te dragen, voor maanden.
  • Eenvoudig verbinden met smartphone, tablet en TV

Phonak Lyric hoortoestel

Unieke kenmerken van de Phonak Lyric

De Phonak Lyric is voorzien van de nieuwste en modernste hoortechnieken. Kenmerkend aan dit nieuwe hoortoestel zijn de uitstekende geluidsprestaties, een groot gebruiksgemak en een unieke, stabiele connectie met een smartphone, tablet en televisie.

100% onzichtbaar

De Phonak Lyric is 's werelds eerste 100% onzichtbare hoortoestel. Hiermee kunt u gaan en staan waar u wilt, zonder dat het voor anderen zichtbaar is dat u een hoortoestel draagt. Hiervoor wordt dit zeer kleine hoortoestel geplaatst in uw gehoorgang.

Maandenlang dragen

Zoals gezegd wordt het toestel in uw gehoorhang geplaatst. Het voordeel van de Lyric is dat deze dag en nacht kan blijven zitten, zonder dat hij tussendoor uitgedaan hoeft te worden. En dat niet voor dagen of weken, maar zelfs voor maanden. Ideaal voor diegene die vaak een hoortoestel in hebben.

Revolutie in technologie

Bij de Lyric wordt de natuurlijke vorm van het oor optimaal benut, waardoor het opvangen en versterken van geluiden nog beter is geworden. Het geluid verplaatst zich op een natuurlijke manier naar de trommelvlies. Daarnaast is het toestel voorzien van vochtbescherming en ademende materialen.

Natuurlijk geluid

Traditionele toestellen verwerken geluid buiten de gehoorgang, maar de Lyric gebruikt de voordelen van de anatomie van het oor. Hierdoor biedt dit toestel een geluidservaring die zeer natuurlijk klinkt, waarbij standaard geluiden worden omgezet in pure, prachtige geluiden.


Phonak Lyric: Revolutionair toestel

Wat begon als doel om de best mogelijke hooroplossing te creëren, eindige in de Phonak Lyric. KNO's en Ingenieurs werkten hiervoor nauwgezet samen. Samen zochten zij naar de absolute limieten in kwaliteit op basis van akoestiek, verwerking en stroomtoevoer.

Zwitserse technologie

Door het miniatuurformaat in combinatie met de uitzonderlijke bouwkwaliteit, is de Lyric bestand tegen de meeste uitdagende omstandigheden in uw gehoorgang. Hiervoor maakt het toestel gebruik van Zwitserse precisietechniek.

Phonak Lyric

Meer informatie of de Phonak Lyric uitproberen?

Kom langs, neem contact op met onze vestigingen of laat je gegevens achter via het formulier onderaan de pagina. Onze gediplomeerde, deskundige audiciens helpen u graag verder.