Struijk Audiciens Geldermalsen

Rijksstraatweg 2
4191 SE Geldermalsen
Telefoon: 0345-570675
E-mail: geldermalsen@struijk-audiciens.nl

Maak een afspraak!

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten


Hoorwinkel Geldermalsen

Onze hoorwinkel aan de Rijkstraatweg 2 in Geldermalsen is gevestigd in het voormalig politiebureau. In deze zelfstandige hoorwinkel werken 3 gehoorspecialisten om u te helpen bij alle vragen en adviezen over hoorproblemen en hulpmiddelen.

Waarvoor kan ik terecht bij de hoorwinkel?

U kunt bij ons terecht voor het proberen en kopen van een gehoorapparaat, het afnemen van een gehoortest, aanmeten van oordopjes en veel meer. Ook voor vragen en hulp staan we direct voor u klaar.

Kom bij ons langs voor een vrijblijvende afspraak. Bel ons of vul direct het formulier op de website in. Tijdens openingstijden kunt u altijd bij ons binnenlopen.

Afspraak maken

Hoorwinkel voor omgeving Geldermalsen

Uit de omgeving van Geldermalsen komen diverse klanten naar de zelfstandige audicien. De volgende plaatsen zijn dichtbij onze vestiging: Acquoy, Beesd, Buurmalsen, Deil, Diefdijk, Enspijk, Gellicum, Meteren, Rhenoy, Rumpt en Tricht.

Hoorspecialist aan huis?

Kunt u door omstandigheden niet langs komen bij onze vestiging in Geldermalsen? Bel ons dan voor een afspraak! Onze audicien uit Geldermalsen komt dan persoonlijk bij u langs.

Maak een afspraak!