Kleinste Gehoorapparaat

Een klein gehoorapparaat graag.. Die vraag krijgen we regelmatig bij Struijk Audiciens tijdens de intake. Tijdens deze intake bekijkt onze audicien welk hoortoestel het beste bij uw gehoorprobleem past.

Kan ik een klein gehoorapparaat dragen?

Kleine gehoorapparaten zijn geschikt voor slechthorenden. Aan de hand van de grote van uw gehoorverlies en de gehoorgang kan een klein gehoorapparaat toegepast worden.

Een in-het-oor hoortoestel is bijvoorbeeld volledig onzichtbaar, maar alleen geschikt voor mensen met een grote gehoorgang. In de serie achter het oor gehoorapparaten zijn ook kleine hoortoestellen. Deze toestellen worden vakkundig weggewerkt achter uw oor.


Kleinste gehoorapparaat

Geen hoortoestellen gevonden.


Wat is het kleinste gehoorapparaat?

Het kleinste gehoorapparaat die Struijk Audiciens verkoopt is uit de Phonak Virto serie. Dit hoortoestel is gemaakt van titanium waardoor het zeer sterk is, en nog licht van gewicht ook.

Doordat het gehoorapparaat van dit materiaal gemaakt is profiteert de gebruiker van ruimtebesparing. De behuizing is 50% dunner dan andere op maat gemaakte hoortoestellen. Zelfs de elektronische apparatuur wordt verkleind met 60%.

Door nieuwe technologieën is het toestel in staat om zich aan te passen aan veranderende gehoorgangen.

Meer weten over kleine hoortoestellen?