Gehoorapparaat aan vervanging toe?

Kies voor de zelfstandige audicien

Draagt u al een tijdje een hoortoestel? Dan zijn veel zaken, zoals een hoortest doen, bij u niet onbekend. Toch kan er een moment zijn dat u merkt dat uw gehoor slechter wordt. Of dat uw hoortoestellen toe zijn aan vervanging. Niets is namelijk zo veranderlijk als uw gehoor.

Opnieuw uw gehoor testen?

Daarom kunt u bij Struijk Audiciens uw gehoor testen. Wanneer u te lang met hoorproblemen rondloopt, kunt u sneller moe worden en opzien tegen sociale activiteiten. Twijfelt u aan uw gehoor of huidige hoortoestellen? U bent van harte welkom bij onze vestigingen. Een gehoortest duurt ongeveer tien minuten, is vrijblijvend en doet geen pijn.

Toe aan andere hoortoestellen?

Is er vrij recent een gehoortest bij u afgenomen? En bent u op zoek naar (nieuwe) hoortoestellen die passen bij de uitslag van uw hoortest?


Struijk Audiciens

De audiciens van Struijk Audiciens helpen u graag verder met een intake. Tijdens deze intake worden uw wensen vastgesteld en onderzoekt uw Struijk audicien welk hoortoestel het beste bij u past. Het gekozen hoortoestel wordt vervolgens direct besteld bij de leverancier.

Proefperiode hoortoestel

Zodra uw gehoorapparaten geleverd zijn, begint de proefperiode van 8 tot 12 weken. In deze periode heeft u de tijd om te wennen aan het hoortoestel. In de tussentijd controleert uw Struijk audicien of de instellingen nog naar wens zijn. Uiteindelijk wordt er bij de eindcontrole gekeken of de doelen zijn behaald. Bent u helemaal tevreden? Dan zorgt uw Struijk audicien voor de afhandeling met de zorgverzekeraar.

Gehoorapparaat online kopen?

Weet u welk hoortoestel u graag wilt? Bij Struijk Audiciens kunt u ook uw gehoorapparaten online kopen. U kunt kiezen uit de merken Bernafon, Oticon, Phonak, Resound en Widex. Kies uw hoortoestel en vul het bijbehorende formulier in. Binnen een werkdag neemt een Struijk audicien contact met u op. U kunt ook andere hoorhulpmiddelen kopen via de Struijk Audiciens webshop.

Afspraak maken?

Graag maken we met u een afspraak zodat we uw hoorprobleem kunnen onderzoeken. Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Wij geven u graag onafhankelijk, professioneel en eerlijk advies.

Bel ons
Ook kunt u op bellen naar één van onze vestigingen:

Vestiging Den Bosch:
(073) 612 64 48

Vestiging Geldermalsen:
(0345) 57 06 75

Vestiging Leerdam:
(0345) 342 130
Vestiging Bergen op Zoom:
(0164) 245264

Ervaringen bij Struijk Audiciens

Bij Struijk Audiciens streven we naar gelukkige en tevreden klanten. Onderstaand ziet u een aantal ervaringen van klanten

kom al jaren bij STRUIJK in den Bosch
na de verhuizing is de service er alleen maar beter op geworden
Alleen jammer dat men voor nieuwe hoortoestellen buiten de categorieën van het ziekenfonds geen goede betalingsregeling heeft

gjp van uggelen

Dit is niet alleen service, maar zeer sterk klant gericht. Voor alle vragen, problemen, of wat dan ook, komen zij met een oplossing en je gaat met geluid, in je oren, de winkel uit! Echt Struijk! SUPER!

Hans Helmerhorst

Vriendelijk deskundig en niet opdringerig stuurde me eerst naar kno arts moet in Jan naar toe wachten maar op de vervolgstappen

C Baggerman

Waar twee andere hoorspecialisten mij niet konden helpen, is Struijk er wél in geslaagd mij te helpen! De reden is dat die anderen binnen hun standaard oplossingen blijven hangen, terwijl Struijk net zo lang blijft zoeken totdat de juiste oplossing gevonden is.

Ton

In twee vestigingen geweest (Leerdam en Den Bosch) voor het aanmeten van hoortoestellen.
In eerste instantie Leerdam, aangezien er in Den Bosch op korte termijn geen gelegenheid was voor een afspraak. Uitstekend voorgelicht welk toestel voor mijn specifieke situatie het meest geschikt is, keuze bepaald. Daarna ook in Leerdam mijn hoortoestellen opgehaald: duidelijke uitleg hoe e.e.a. werkt, app geïnstalleerd op mijn I-phone
Hier direct een aantal vervolg afspraken kunnen maken voor controle in vestiging Den Bosch, aangezien dit voor mij logistiek gezien handiger is. Overdracht van mijn dossier van de ene naar de andere vestiging is in mijn optiek uitstekend verlopen.

In Den Bosch neemt men alle tijd m.b.t. ervaringen over het gemak / ongemak van het gebruik / dragen van de toestellen en passen ter plekke e.e.a. aan en kan ik voor kleine technische probleempjes (vaak te wijten aan mijn onkunde) zonder afspraak terecht.

Ik ben (hobby) muzikant en heb de vraag neergelegd om voor mij te kijken naar een ‘in ear’ monitor systeem: hier heeft men geen ervaring mee, maar stellen alles in het werk om dat naar mijn wensen in te vullen, en daar heb ik alle vertrouwen in

Henny van Zijl..... (heb geen ervaring bij andere aanbieders, maar dit voelt gewoon goed. Ben door meerdere mensen uit mijn omgeving geadviseerd om naar Struijk te gaan i.p.v. andere (prijs?) aanbieders