Hoe krijg ik een hoortoestel?

Wordt uw gehoor minder? Struijk Audiciens is er om u te helpen de hoorproblemen aan te pakken. Zo kunt u weer zorgeloos genieten van uw dagelijkse bezigheden. Om een hoortoestel te kopen doorloopt u samen met Struijk Audiciens de volgende stappen:

 • Erken uw gehoorverlies

  Dit is niet altijd even makkelijk. U denkt soms dat een piep in uw oren maar tijdelijk is of dat het aan uw gesprekspartner ligt dat u hem niet goed kunt verstaan. Het kunnen tekenen zijn dat uw gehoor achteruit gaat. Herken de signalen en grijp op tijd in.

 • Hoortest

  Alle klanten die voor het eerst bij Struijk Audiciens binnenkomen krijgen altijd een hoortest. Met deze hoortest kunnen wij zien wat er aan de hand is en hoe erg de gehoorproblemen zijn. Onze audicien bepaalt aan de hand van de uitslag wat de vervolgstap is. Bij slechthorendheid kunnen wij de problemen direct oplossen in onze eigen winkels. Bij een andere uitkomt sturen wij u door, via de huisarts, naar de KNO-arts of het audioloog centrum.

  Leeftijd
  Onder de 16 jaar is het verstandig dat u direct een audiologisch centrum raadpleegt. Tussen de 16 en de 67 jaar bent u van harte welkom om bij ons een hoortest te komen doen. Wel is het voor sommige verzekeraars nodig dat u een doorverwijzing krijgt van een erkende KNO arts. Bent u 68 jaar of ouder, dan mag u altijd zonder doorverwijzing uw gehoor laten testen en uw hoortoestel laten aanpassen. Lees meer over de hoortest bij Struijk Audiciens!

 • Intake

  Via de hoortest, de KNO-arts of het audioloog centrum komt u terecht bij de intake. Bij de intake worden uw wensen vastgesteld en kijken we welk hoortoestel het best bij u past. De hoortoestellen worden vervolgens direct besteld bij de leverancier.

 • Aanpassing

  Na levering volgt een nieuwe afspraak bij ons in de winkel. Bij deze afspraak wordt het hoortoestel aangepast op uw oren en gehoorproblemen.

 • Proefperiode

  Na de aanpassing volgt de proefperiode. De proefperiode duurt 8 tot 12 weken. In deze periode kunt u wennen aan het hoortoestel.

 • Eindcontrole

  Na de proefperiode volgt er een eindcontrole om te kijken of alle doelen gehaald zijn en of u tevreden bent met het gehoorapparaat.

 • Nazorg

  Bij de nazorg komt u minimaal 1 keer per jaar terug bij Struijk Audiciens om te controleren of het hoortoestel nog goed ingesteld staat. Deze nazorgperiode duurt meestal 5 jaar. Na de 5 jaar kijken we samen naar de juiste oplossing. Bijvoorbeeld door het hoortoestel te repareren, te vernieuwen of te vervangen.

  Extra zorg met het Struijk Servicepakket
  Om onze klanten nog beter te helpen in de nazorgperiode bieden wij het Struijk Servicepakket aan. Tijdens de jaarlijkse controle maken we het hoortoestel goed schoon, controleren we alle instellingen en testen we uw gehoor nogmaals.

Contact opnemen met Struijk Audiciens?

Wilt u graag een afspraak maken of een vraag stellen? Dat kan heel eenvoudig online. Graag ontvangen wij onderstaande gegevens van u. Op deze manier kunnen wij u benaderen voor een afspraak. Nadat u het formulier heeft ingevuld en verzonden, bellen wij u zo snel mogelijk terug.

Rudi Struijk

Direct contact?

U kunt bellen naar een Struijk Audiciens-vestiging bij u in de buurt. Onze kundige medewerkers staan voor u klaar om u vriendelijk te woord te staan.

Vestiging Den Bosch:
(073) 612 64 48

Vestiging Geldermalsen:
(0345) 57 06 75

Vestiging Leerdam:
(0345) 342 130