Hoortoestel merken

Struijk Audiciens werkt alleen samen met de beste merken in die branche. Alleen op die manier kunnen wij u namelijk het beste gehoor garanderen. Wanneer u investeert in een hoortoestel, dan wilt u ook zeker weten dat het voor de volle honderd procent is wat u ervan verwacht. U kunt daarom rekenen op de kwaliteit die Struijk Audiciens levert.

Van de topmerken hebben wij altijd een uitgebreid assortiment modellen op voorraad. Wij gaan met u het gesprek aan om erachter te komen waar u behoefte aan heeft. Zo kunnen wij u optimaal adviseren en krijgt u het model dat het best bij u past.

Oticon / Bernafon

Twee van de grootste merken op het gebied van hoorapparaten zijn Oticon en Bernafon. Deze merken worden wereldwijd geroemd om het prettige en comfortabele geluid van de hoorapparaten die zij leveren. Het motto is dan ook niet voor niets ‘People First’. Door constante ontwikkeling en innovatie haalt u met een hoortoestel van Oticon of Bernafon altijd kwaliteit in huis.

Oticon is helemaal van deze tijd, doordat er hoorapparaten geleverd worden die een bluetooth functie hebben. Zodoende kan uw hoortoestel worden aangesloten op de televisie, de radio of de computer. Ook dan ervaart u een comfortabel geluid dat door gebruikers over de hele wereld gewaardeerd wordt. Gun uzelf alleen het beste en kies voor de topmerken in ons assortiment.

Bekijk de Oticon gehoorapparaten


phonak

Phonak/Unitron

Onder de merknamen Phonak & Unitron levert deze Zwitserse leverancier een uiteenlopend assortiment aan hoortoestellen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. De uitgebreide collectie zorgt ervoor dat er in elke prijsklasse een hooroplossing te vinden is.

Zware gehoorverliezen
Phonak levert uitstekende hoortoestellen voor zware gehoorverliezen.

Kinderen / pediatric
Struijk Audiciens biedt speciaal voor kinderen met een (zwaar) gehoorverlies Phonak hoortoestellen die wel tegen een stootje kunnen. Uw kind kan spelen en sporten zonder zich zorgen te hoeven maken over het toestel. Ook is er voor kinderen een oplossing voor op school. Phonak levert solo apparatuur die aangesloten kan worden op het hoortoestel van uw kind. Zo kan uw kind de leraar weer uitstekend verstaan.

Bekijk ons Phonak assortiment

Widex / Coselgi

Zoekt u een mooi en luxe hoortoestel, dan is Widex en Coselgi uit Denemarken precies wat u zoekt. De hoortoestellen van Widex die u vindt bij uw Struijk Audiciens zijn luxe en prachtig vormgegeven. U betaalt bij Widex voor exclusieve kwaliteit en een goed uiterlijk.

Bekijk het Widex assortiment

Beltone / Resound

Beltone / Resound is een Deens merk dat levert in Europa en Amerika. Naast hoortoestellen leveren zijn ook een oplossing voor Tinnitus. Beltone / Resound staat daarnaast bekend om de uitstekende oplossingen voor het gebruik van tv, computer en stereo-installatie. Uw Struijk Audiciens adviseren u over de mogelijkheden.

Siemens / audioservice

Siemens / Audioservice is een bekend merk dat ook al jaren hoortoestellen produceert. Duurzaamheid is belangrijk voor Siemens. Daarom ligt de focus op milieuvriendelijke en duurzame technieken. Dit ziet u onder andere terug in de lijn met oplaadbare hoortoestellen.

Afspraak maken of vraag

  • Hoe kunnen we u bereiken?

  • Waarmee kunnen wij u helpen?