Festival oordoppen

Gehoorbescherming voor festivals

Oordoppen aanbevolen door Struijk Audiciens

Festival oordoppen

Het festivalseizoen is aan! Oordoppen en festivals; het voelt misschien niet als de meest logische combinatie. Je wilt toch juist genieten van de muziek?! Met de juiste oordoppen hoef je niet meer te kiezen tussen een optimale muziekbeleving en gehoorbescherming. Struijk Audiciens biedt zowel op maat gemaakte oordoppen als universele oordoppen. De universele oordoppen zijn direct online te bestellen.


100% comfort

Optimale muziekbeleving

Bescherming van je oren

Gaan jarenlang mee

Nagenoeg onzichtbaar

Gesprekken goed te horen

Het risico op gehoorbeschadiging is hoger bij langdurige blootstelling, ook bij wat lagere geluidsniveaus. Dat betekent dat juist bij festivals goede gehoorbescherming echt nodig is.

Laat jij geen feestje aan je neus voorbij gaan? Denk dan eens aan gehoorbescherming op maat. Doordat deze oordoppen speciaal voor jou gemaakt worden, zitten ze lekkerder dan standaard oordoppen en wordt het oor optimaal afgesloten. Door het muziekfilter wordt de muziek niet vervormd. Festival oordoppen op maat gaan jaren mee!

Image

Pluggerz custom fit

Gesprekken goed te horen

Altijd goed passend

Mogelijkheden in design en pasvorm

Gehoorbeschermers op maat kenmerken zich door een perfecte pasvorm en de uitgebreide keuzes aan filters, kleuren en materiaal. Kies je voor Pluggerz Earplugs op maat, dan kies je voor oordoppen van hoge kwaliteit die comfortabel in je oor zitten, lang meegaan en altijd volledig afdekken.

Image

Noizezz custom fit

Gesprekken goed te horen

Altijd goed passend

Optie kleurloos


Onze MF-filters hebben een vlakke demping en daarmee blijft de muziekbeleving volledig behouden. Je kunt kiezen uit vier verschillende niveaus van demping en de MF-filters zijn verwisselbaar. Deze oordopjes zijn gemaakt van zachte siliconen en zitten bijzonder comfortabel.

Stap 1: Datum plannen bij Struijk Audiciens den Bosch

Oordoppen op maat laten maken? Maak direct een afspraak op het tijdstip wat jou het beste uitkomt, bij Struijk Audiciens in Den Bosch. Doe dit makkelijk en snel via onze online agenda.

Is er geen datum vrij waarop jij kan? Vul dan het onderstaande formulier in, om te kijken of we nog een plekje voor je hebben!


Stap 2: Oordoppen laten aanmeten

Op het tijdstip van de door jou gemaakte afspraak zien wij jou in de winkel in den Bosch, Werfpad 8J. Hier gaat de audicien jouw oordoppen aanmeten. Hiervoor kijkt de audicien met een otoscoop in het oor. Wanneer alles schoon is, wordt er een watje in jouw oor geplaatst ter bescherming van het trommelvlies. Vervolgens brengt de audicien siliconen materiaal in jouw oor aan. Na enkele minuten is het materiaal gedroogd en is de afdruk van jouw oor gemaakt.

Belangrijk: Het hele traject van aanmeten is pijnloos

Stap 3: Oordoppen laten maken

De eerder gemaakte afdruk wordt gebruikt om de oordoppen op maat perfect te laten passen. De audicien zet de bestelling verder in gang en na ongeveer twee weken kun je de oordoppen afhalen in onze winkel. Hierover ontvang je een bericht.

Wat onze klanten zeggen

Ik merkte eigenlijk alleen dat de muziek wat zachter was. Maar het was niet vervelend, juist veel prettiger. Ik hoorde de muziek uitstekend en kon gewoon gezellig met mijn vrienden meedoen.

Sarah

Vandaag, zoals bij elk bezoek gastvrij ontvangen en deskundig geholpen. Absolute aanrader!

Elian HB

Geweldige oordoppen! Dempen het geluid perfect en je hoort de muziek nog zuiver. gebruik ze al jaren.

Jesse DB

Universele oordoppen direct kopen

Heb jij nog geen ervaring met oordoppen dragen tijdens een festival? Dan snappen wij heel goed dat je niet direct kiest voor op maat gemaakte oordoppen. Voor jou hebben onze audiciens een selectie gemaakt van de beste universele oordoppen voor festivals. Deze oordoppen zijn direct te bestellen op onze webshop!


Image

NOIZEZZ Premium Green Medium oordopjes
22,00
4 verschillende maten oordoppen.
Demping: 19 dB

Image
Image

Pluggerz Uni-fit Music oordopjes
14,65
2 sets gehoorbescherming voor de juiste pasvorm. Demping: 22 dB.

Image
Image

NOIZEZZ Plug&Play Medium oordopjes
13,50
Heeft één pasvorm. Inclusief bewaardoosje.
Demping: 18 dB.

Image
Image

PartyPlug zwart muziek oordoppen Alpine
13,60
Geschikt vanaf 12 jaar. Inclusief bewaardoosje.
Demping: 17 dB.

Image

Veelgestelde vragen