Vacature voor

Leerling audicien – Den Bosch


Maak jij het verschil in het leven van jouw klanten? 

Bij Struijk Audiciens draait het niet alleen om hoorproducten; het gaat om het oplossen van hoorproblemen en het bieden van zorg. Als audicien maak je een verschil in het leven van mensen. Een gehoorprobleem kan enorm belemmerend en beperkend zijn. Jij, als audicien, levert dan ook een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de levenskwaliteit van slechthorendenImage

Audicien: waarom kies je voor dit vak?

Als audicien maak je een verschil in het leven van mensen. Een gehoorprobleem kan enorm belemmerend en beperkend zijn. Jij levert als (leerling) audicien dan ook een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de levenskwaliteit van slechthorenden. Precies daarom draait het bij Struijk Audiciens niet alleen om hoorproducten; het gaat om het oplossen van hoorproblemen en het bieden van zorg. Iedere dag weer zetten onze vakkundige audiciens zich in voor het beste resultaat voor hun klanten.

Word leerling audicien bij Struijk Audiciens Den Bosch: zo werkt het  

Om steeds de beste kwaliteit te kunnen leveren aan onze klanten, zijn wij vaak op zoek naar leerling audiciens. Als leerling audicien bij Struijk Audiciens Den B0sch leer je het vak in de volle breedte. In een intensief leertraject van twee jaar leiden wij je op tot audicien. 

Het fijne van deze verdeling is dat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen.

Geen fulltime studie, maar vier dagen werken en één dag per week naar school in Utrecht (DHTA) en tóch een mooi diploma halen. Je leert alles over hoormetingen, hoortoestellen en -hulpmiddelen, en het adviseren van klanten. Na twee jaar ben jij klaar met je opleiding en mag jij jezelf STAR-gecertificeerd audicien noemen! 

Dit mag je van Struijk Audiciens verwachten

Iedereen bij Struijk Audiciens heeft een passie voor goede hoorzorg. We zetten altijd net die extra stap voor de klant, waardoor we een uitmuntende service bieden. Bij Struijk Audiciens werk je een divers, maar vooral gezellig team, waarin iedereen voor elkaar klaarstaat. De samenwerking en inzet voor het oplossen van problemen staan centraal in de dagelijkse werkzaamheden.

Als jij je goed voelt, kun je kwaliteit leveren. Jij zorgt voor onze klanten; wij zorgen voor jou! We beginnen natuurlijk met een aantrekkelijk, marktconform salaris dat we afstemmen op jouw ervaring, en een reiskostenvergoeding die past bij jouw traject. Training en vakgerelateerde ontwikkeling staan hoog in het vaandel. Uiteraard werk je altijd met geavanceerde hoorapparatuur in een van onze prettige winkels. 

Dit vragen we van jou 

We beginnen met het allerbelangrijkste: een passie voor goede hoorzorg. Jij wilt het verschil maken voor jouw klanten! Verder verwachten we van jou het volgende:

  • Jij hebt MBO 4 werk- en denkniveau.
  • Je bent nieuwsgierig en gemotiveerd en je ontwikkelt je graag. 
  • Je werkt graag met mensen en bezorgt hen graag een goede ervaring. Daarom ben jij servicegericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. 
  • Jij bent representatief en enthousiast 
  • Je bent flexibel inzetbaar, van maandag t/m zaterdag, voor minimaal 24 uur per week.
  • Jij werkt graag in een team en je helpt jouw collega’s waar nodig. 

Zullen we kennismaken? 

Lijkt dit de perfecte uitdaging voor jou? Of wil je eerst wat meer weten? We horen graag van je. Neem contact op met Rudi Struijk, via  [email protected]